صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۴۷۶۷
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
رمضان با قرآن / 7

بزرگان دین گفته‌اند هر چه از خدا می‌خواهید در نماز شب بطلبید، زیرا نماز شب، نمازی است که از چشم دیگران مخفی می‌ماند.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود متوسل، مدرس حوزه و دانشگاه و دبیر ستاد تفسیر قرآن کریم، در قسمت هفتم مجموعه مباحث رمضان با قرآن، به تبیین اهمیت سحرخیزی و شب‌زنده‌داری در ماه رمضان پرداخت که در ادامه می‌خوانید.
 
سحرخیزی و شب‌زنده‌داری در قرآن و روایات اهمیت فراوانی دارد، افراد مؤمن در طول سال سعی می‌کنند که اهل سحرخیزی باشند و در ماه رمضان بر این مسئله توجه ویژه دارند. ما هم اگر همه سال را نمی‌توانیم اهل سحرخیزی و شب‌زنده‌داری باشیم، حداقل باید سحرهای ماه رمضان را دریابیم.

من و شما که برای سحری‌ خوردن بیدار می‌شویم، چه خوب است که 10 دقیقه یا یک ربع زودتر بیدار شویم و به مناجات با خدا بپردازیم. نماز شب 11 رکعت است اما ما می‌توانیم بخشی از آن را بخوانیم، مثلاً فقط دو رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر را بخوانیم.
 
امیرالمؤمنین علی(ع) سفارشی را از پیامبر اکرم(ص) دریافت کردند که سه بار فرمودند: یا علی! عليك بصلاة اللّيل، علی جان! برتو باد به نماز شب. بزرگان دین گفته‌اند هر چه از خدا می‌خواهید در نماز شب بطلبید، زیرا نماز شب، نمازی است که از چشم دیگران مخفی می‌ماند. بهتر است هنگام ادای این نماز، سر و صدا نکنیم و برای اهل خانه مزاحمت ایجاد نکنیم.

نماز شب، بهترین فرصت برای خلوت با خداست، به خصوص در ماه مبارک رمضان. در برخی روایات 30 فضیلت برای نماز شب ذکر شده است که برخی از این موارد مانند افزایش رزق، افزایش محبوبیت و ... از برکات مادی و دنیوی نماز شب محسوب می‌شود.
 
 
انتهای پیام
مطالب مرتبط