صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۸۱۲۱
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵

طی تعامل دستگاه‌های قرآنی لرستان با سیمای استانی، بخشی از ویژه‌برنامه افطاری به معرفی مؤسسات قرآنی این استان اختصاص دارد.

به گزارش ایکنا، طی تعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت لرستان، دارالقرآن الکریم و شبکه سیمای استانی، بخشی از ویژه‌برنامه افطاری هر روز ماه مبارک رمضان در شبکه افلاک لرستان و رادیو بروجرد به معرفی و ارائه گزارش فعالیت مؤسسات قرآنی استان اختصاص یافت.  

بنابر گفته روح‌الدین بلواسی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی لرستان «این امر به منظور تشویق هر چه بیشتر تشکل‌های قرآنی سطح استان و ارتقا و کیفی‌سازی فعالیت‌ها برای نخستین بار از سوی شبکه افلاک انجام می‌شود.»

معرفی محمد قودچانی، واقف قرآنی، آشنایی با مؤسسه قرآنی نورالعین، معرفی فعالیت‌های مؤسسه قرآنی ولایت بصیر بروجرد، آشنایی با مؤسسه درمان و دارو حضرت زینب(س) الشتر و معرفی مؤسسه قرآنی مشکات و آشنایی با محمدامین بلواسی، قاری  نوجوان و حافظ اجزائی از قرآن کریم و ... از جمله افراد و مجموعه هایی هستند که طی روزهای گذشته در شبکه استان لرستان به آنها پرداخته شد.

انتهای پیام