صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۸۳۴۹
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶

معاون فرهنگی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از بازگشایی مساجد شاخص زنجان در شب‌های قدر خبر داد و گفت: هم‌استانی‌ها می‌توانند از ساعت ۲۳ شب تا ۱ بامداد در این اماکن مقدس حضور یابند.

حجت‌الاسلام یوسف اماملو، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: تعدادی از مساجد که فضای مطلوب دارند و شرایط بهداشتی در آن رعایت می‌شود، می‌توانند در چارچوب‌ها و پروتکل‌های بهداشتی تعیین شده در شب‌های قدر پذیرای مومنان باشند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بازگشایی مساجد فقط در شب‌های قدر و از ساعت ۲۳ شب تا ۱ بامداد خواهد بود، بیان کرد: افراد باید وسایل شخصی از جمله مهر، جانماز و چادرنماز را به همراه بیاورند و از ماسک استفاده کنند.

این مسئول تصریح کرد: افراد باید با فواصل مجاز در مسجد بنشینند. کودکان، سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند در این مراسم شرکت نکنند تا شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم و سلامت افراد تضمین شود. ضمنا از مردم تقاضا داریم که از پذیرایی و توزیع نذورات خودداری کنند.

معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از برگزاری جلسات توجیهی برای ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد خبر داد و گفت: تلاش داریم برنامه‌ها را به نحو احسن برگزار کنیم تا مردم از فیوضات معنوی این شب‌های پربرکت استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی اماکن مقدس در شب‌های قدر برای مساجد شاخص پیش‌بینی شده است، ابراز کرد: برخی دیگر از مساجد نیز برای برگزاری مراسم شب‌های احیا اعلام آمادگی کردند که با رعایت شرایط بهداشتی در لیست قرار می‌گیرند.

اماملو تصریح کرد: مراسم معنوی شب‌های قدر از شبکه اشراق و شبکه‌های سراسری صدا و سیما نیز پخش می‌شود و افرادی که امکان حضور در مساجد را ندارند می‌توانند به شکل مجازی در این مراسم شریک شوند.

انتهای پیام