صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۸۶۷۲
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸

مدیر عامل مرکز اقتصاد مقاومتی حامی گفت: 6 مستند از عرصه‌های اقتصاد مقاومتی با نگاهی به رونق و جهش تولید از شبکه مستند سیما هر روز از ساعت 17 عصر در حال پخش است. بازپخش این مستندها فردای آنروز ساعت 3 و 8 صبح است.

به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز اقتصاد مقاومتی، خضرالله حیدرزاده، مدیر عامل مرکز اقتصاد مقاومتی گفت: 6 مستند از عرصه‌های اقتصاد مقاومتی با نگاهی به رونق و جهش تولید از شبکه مستند سیما هر روز از ساعت 17 عصر در حال پخش است. بازپخش این مستندها فردای آن روز ساعت 3 و 8 صبح است.

مدیرعامل مرکز اقتصاد مقاومتی حامی با تاکید بر این که طرح‌های مرکز اقتصاد مقاومتی مردمی و اشتغال‌زاست بیان داشت: « طرح الگویی تولید و پرورش ماهی تیلاپیا (بافق یزد) »، « طرح الگویی اصلاح نژاد، پرورش و تکثیر گاو دومنظوره سیمنتال (شیری – گوشتی) »، «طرح اصلاح الگوی کشت، بذر و نهال (مجتمع تحقیقاتی کشت و صنعت مغان) »، « طرح الگویی اصلاح نژاد دام سبک ( تلاقی گوسفند افشاری با نژاد رومانوف روسی)» اجرا شده است.

 رییس مرکز اقتصاد مقاومتی حامی با اشاره به اهمیت این طرح الگویی گفت: راه اندازی طرح مردمی تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا توسط مرکز اقتصاد مقاومتی حامی باهدف ایجاد اشتغال مولد و پایدار با استفاده از ظرفیتهای بالقوه خصوصاً برای مردم مناطق مرکزی و کویری کشور، بُن بست شکنی در تولید انبوه و مقابله با رانت و واردات انحصاری این محصول، تأمین پروتئین سفید و افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور عملیاتی و اجرایی شد که می‌تواند، ضمن دستیابی به اهداف خودکفایی در بخش کشاورزی، نسبت به تأمین مواد پروتئینی و غذایی در سطح منطقه‌ای و ملی افق روشنی را بگشاید.

وجود 3500 کیلومتر مرز آبی و ده ها هزار هکتار اراضی حاشیه آن در کشور از امکانات بالقوه ایست که در حال حاضر به دلیل شورزار بودن عملا هیچ گونه استفاده مطلوبی از آن ها صورت نمی گیرد این امکانات بالقوه می تواند جهت توسعه پرورش ماهی تیلاپیا در سطح کشور مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام