صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۹۱۷۷
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل با بیان اینکه هدف در ماه مبارک رمضان این است که انسان به توحید برسد و با آن مأنوس شود، افزود: آثار و برکاتی که در ماه مبارک رمضان وجود دارد موجب می‌شود که انسان متعالی‌تر شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالله حسنی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنا شعبه اردبیل و دیدار با خبرنگاران این رسانه و در گفتگو با ایکنا، با اشاره به تبیین فضیلت‌های ماه مبارک رمضان، گفت: خداوند متعال در این ماه، مغفرت خود را به بندگان عرضه کرده است.
وی خاطر نشان کرد: در منظر قرآن، شب قدر، شب با ارزش، پرفضیلت و با امور مهم و باعظمتی همراه است؛ همانند نزول اجمالی قرآن، پیدایش افاضات باطنی و فضای خاص معنوی، تقدیر و تعیین سرنوشت‌ها، تدبیر و برنامه‌ریزی‏ های جدید و نزول جبرئیل و فرشته‌‏ها است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، اظهار کرد: عبادت در آن شب، بالغ بر هشتاد سال ارزش دارد و قابل قیاس با سایر شب‌ها نیست و در چنین شبی خداوند بال رحمت می‌‏گشاید و بندگان خود را در رواق آن می‏‌نشاند و مؤمنان و عبادت‌گران را مشمول رحمت خاص خود می‏‌سازد.

عروج بندگان خدا
حجت‌الاسلام حسنی با بیان اینکه عروج بندگان خدا در ماه رمضان محقق می‌شود، بیان کرد: انسان‌ها از فرصت طلایی این ماه می‌توانند بهترین استفاده را کرده و با عبادت در لحظه به لحظه شبانه روز آن با توحید بیشتر پیوند خورده و به مراتب بالاتر کمال برسند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه هدف در ماه مبارک رمضان این است که انسان به توحید برسد و با آن مأنوس شود، افزود: آثار و برکاتی که در ماه مبارک رمضان وجود دارد موجب می‌شود که انسان متعالی‌تر شود و در این مسیر راه‌های رسیدن به خدا حفظ اعتقادات، اخلاقیات و خدمت رسانی است.

تمرین تقوا
وی با بیان اینکه تمرین عملی تقوا از جمله آثار تربیتی ماه مبارک رمضان است، تصریح کرد: خداوند متعال روزه را واجب کرده تا مسلمانان اهل تقوا باشند و به مقام متقی برسند تا اعمالشان قبول شود.

کنترل غرایز و نفس
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل، از کنترل غرایز و نفس به عنوان آثار بعدی تربیتی ماه مبارک رمضان نام برد و گفت: انسان تنها در صورتی می‌تواند رستگار شوند که بتواند با از بین بردن پلیدی‌ها زندگی اش را دگرگون کند.
حجت‌الاسلام حسنی، در ادامه سخنان خود به حدیثی از امام صادق(ع) در این خصوص اشاره کرد و افزود: برای فرد روزه دار در ماه رمضان ۲ لحظه شادمانی نهفته است که یکی لحظه افطار است که وی موفق به انجام دستور خداوند متعال شده است و دیگری شادی ملاقات با خداوند متعال است.

راه اندازی کارگروه مجازی دانشگاه
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ویژه برنامه‌های فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ایام ماه مبارک رمضان، بیان کرد: در سال جدید کارگروه مجازی دانشگاه راه اندازی شد و در آن بیش از ۲۰ برنامه مصوب شد که برای اساتید ویژه‌ برنامه‌ای با عنوان نسیم رحمت، همکاران و کارکنان دانشگاه برنامه فرهنگی به مدت حداقل ۵۶ ساعت در قالب دوره‌های ضمن خدمت، برنامه‌های مختلف فرهنگی و مشاوره دینی و مذهبی و خانواده با استفاده از تجربیات علمی و عملی اساتید روانشناس در فضای مجازی منتشر شد و همچنین پاسخ به احکام شرعی از دیگر برنامه‌ها بوده و هست. 
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل، ادامه داد: برگزاری مسابقات مختلف قرآنی، فرهنگی، کتابخوانی و برگزاری زیارت «آل یس» برای ظهور امام زمان(عج) از نیمه شعبان تا شب‌های قدر به صورت مجازی و به مدت چهل روز توسط دانشجویان قرائت می‌شود و تفسیر موضوعی قرآن کریم بعد از نماز ظهر و عصر بصورت ویژه در قالب منبر مجازی ضبط شده و در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته می‌شود.
حجت‌الااسلام حسنی با بیان اینکه ستاد ازدواج دانشجویی نهاد رهبری از چند سال گذشته بحث ازدواج آسان را در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار داده است، گفت: طبق آمار نسبت به سال ۹۷ که ۱۵۶ مورد ثبت نام ازدواج دانشجویی داشتیم، در سال ۹۸ با افزایش ثبت نام ازدواج دانشجویی مواجه شده ایم و ۱۹۳ زوج در ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان ثبت نام کرده‌اند و بعد از گذر از بیماری کرونا به مدت سه روز بصورت رایگان در مشهد مقدس اسکان خواهند یافت و یک روز را هم میهمان غذای امام رضا خواهند بود.
وی برنامه اعزام به حج عمره و عتبات عالیات ویژه اساتید و دانشجویان را از دیگر برنامه‌های دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: این برنامه‌های مهم و بسیار معنوی بصورت مسافرت هوایی و زمینی انجام می‌شود که هر ساله تعداد زیادی از این عزیزان خواستار اعزام به این اماکن مقدسه هستند.

مشارکت در طرح معنوی کمک مومنانه
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل، گفت: دانشجویان مشارکت خوبی در طرح معنوی و کمک‌های مومنانه در قرارگاه جهادی، فرهنگی حوزه سلامت در خصوص برنامه کرونا داشته و به سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص لبیک گفته اند.
حجت‌الاسلام حسنی با اشاره به راه اندازی قرارگاه فرهنگی جهادی حوزه سلامت نهاد، اظهار کرد: اجرای ۱۰ ویژه برنامه کمک‌های مومنانه اولین لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری بود که در طول یک ماه، بالغ بر ۸۰ میلیون و ششصد هزار تومان کمک مومنانه توسط اساتید و دانشجویان و کارکنان جمع آوری و به بیش از ۴۳۰ دانشجوی کم بضاعت از طرف بنیاد حامیان دانشگاه کمک شدو بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها نیز در امر ضد عفونی مراکز و توزیع اقلام بهداشتی در میان آحاد مردم همت ویژه‌ای انجام دادند.

راهبری فرهنگی
حجت‌الاسلام حسنی افزود: سیاست کلان نهاد، راهبری فرهنگی است و با توجه به وضعیت اجتماعی دانشگاه، دانشجویان و اساتید برنامه ریزی می‌شود.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل، در خاتمه سخنان خود از همکاری خوب حوزه علمیه، عقیدتی سیاسی سپاه حضرت عباس استان اردبیل، بسیج طلاب، روسای دانشگاه‌های استان، تشکل‌های اسلامی، کانون‌های دفاتر دانشگاه و معاونت‌های فرهنگی، دفاتر نهاد رهبری فعال در دانشگاهها، هیئت مکتب الشهداء و تمام مکتب‌ها و هیئت‌های فعال دینی و مذهبی در اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی و مذهبی و مشارکت با این نهاد، تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام