صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۱۰۱۴
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸

کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به همت انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل منتشر شد.

به گزارش ایکنا از اردبیل به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب توسط دکتر سارا موحد، دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا تالیف گردیده است.
کتاب مذکور می‌تواند به عنوان منبع درسی مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد.
کتاب گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی در ۲۰ فصل و ۲۵۶ صفحه، به تفصیل به تکنولوژی گوشت، انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و شیلات پرداخته شده و به قیمت ۴۸ هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها قابل تهیه است.

انتهای پیام