صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۱۳۴۶
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
ملک‌پور خبر داد:

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال‌وبختیاری گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، 53 هزار و 807 غذای گرم پخت و در بین نیازمندان استان توزیع شده است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری علی ملک‌پور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)، 6 خردادماه در جمع خبرنگاران استان، ضمن قدردانی از کمک‌های مردمی در ماه رمضان و همکاری داوطلبانه در آشپزخانه‌های مهدوی، اظهار کرد: طرح «اطعام مهدوی» در راستای کاهش بخشی از مشکلات اقتصادی نیازمندان با همکاری نماینده ولی‌فقیه در استان، سپاه، بسیج، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سایر دستگاه‌ها اجرا شد.

وی افزود: در طول ماه مبارک رمضان یک‌هزار و 175 نیروی داوطلب در 25 آشپزخانه مهدوی با رعایت تمامی نکات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی فعالیت داشتند.

مدیرکل کمیته امداد امام(ره) استان با اشاره به توزیع بسته‌های مواد غذایی در بین نیازمندان در راستای کاهش مشکلات اقتصادی آن‌ها، گفت: 10 هزار و 634 بسته مواد غذایی شامل کالاهای اساسی از جمله برنج، روغن و بسته‌های حبوبات به دست خانواده‌های نیازمند رسیده است.

ملک‌پور با اشاره به اعلام روش‌های الکترونیکی و حضوری جهت دریافت کمک‌های مردمی، خاطرنشان کرد: در طول ماه مبارک رمضان مردم نیکوکار و نوعدوست استان 3 میلیارد و 923 میلیون تومان برای کمک به نیازمندان کمک کردند.

انتهای پیام