صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۱۵۵۳
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰

 معاون توسعه و اشتغال بنیاد برکت گفت: این بنیاد امسال برای نخسین بار طرح ملی اشتغالزایی کوله‌بران را در کشور اجرا می‌کند.

رضا راضی‌زاده، معاون توسعه و اشتغال بنیاد برکت، در گفت‌وگو با ایکنا آذربایجان‌غربی، با اشاره به اینکه تاکنون یک هزار و 150 طرح خرد و کلان اقتصادی در سطح استان به بهره‌برداری رسیده است، اظهار کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها برای سه هزار نفر اشتغال ایجاد و حجم سرمایه‌گذاری انجام شده در این طرح‌ها برابر با 110 میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان اینکه در سال 99 برنامه‌ریزی شده است در 8 شهرستان تحت پوشش بنیاد برکت دو هزار و 500 طرح اجرا شود، افزود: این طرح‌ها با هدف توانمندسازی روستاها و کمک به روند مهاجرت معکوس اجرا می‌شود.

معاون توسعه و اشتغال بنیاد برکت با اشاره به اینکه این بنیاد امسال برای نخسین بار طرح ملی اشتغالزایی کوله‌بران را در کشور اجرا می‌کند، ادامه داد: این طرح در 13 شهرستان مرزی در استان‌های آذربایجان‌غربی، کردستان و کرمانشاه اجرا می‌شود که فعالیت کوله‌بری در آنها بیشتر از سایر استان‌های مرزی کشور است.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح ملی سه هزار طرح اشتغالزایی در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: حجم سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده برای تحقق این طرح‌ها برابر با 300 میلیارد تومان بوده که در صورت اجرا برای 9 هزار نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.

راضی‌زاده ایجاد اشتغال پایدار، تولید اجناس باکیفیت ایرانی، شناسایی بازار مصرف و  زمینه‌سازی برای صادرات را از جمله اهداف این طرح برشمرد.

 

انتهای پیام