صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۳۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
مسعود نجابتی:

دبیر ششمین جشنواره هنرهای تجسمی مقاومت گفت: جشنواره مقاومت پاییز امسال برگزار خواهد شد، هرچند هنوز مجازی یا حضوری بودن آن مشخص نیست.

مسعود نجابتی، طراح و گرافیست، درباره ششمین جشنواره هنر‌های تجسمی مقاومت به ایکنا گفت: ششمین دوره جشنواره مقاومت را در فصل پاییز و در هشت رشته برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: اطلاعات دقیق‌تر درباره این رویداد هنری به زودی در نشست خبری این فستیوال بیان خواهد شد. امسال هم به عنوان دبیر در این جشنواره حضور خواهم داشت و اگر شرایط کشور به حالت عادی بازگردد نمایشگاه به صورت حضوری برگزار خواهد شد، در غیر این صورت به صورت مجازی برپا خواهد شد. 
 
نجابتی تأکید کرد: به غیر از جشنواره هم‌اکنون در حال برگزاری کارگاه‌هایی در مشهد مقدس با حفظ پروتکل‌های بهداشتی هستیم و قرار است از میان آثار خلق شده نمایشگاهی برای دهه کرامت برگزار شود. این نمایشگاه به سفارش بنیاد امام رضا(ع) برپا خواهد شد و تشکل‌های هنری در آن حضور خواهند داشت.

وی در پایان تأکید کرد: آخرین فعالیتی که در حوزه تجسمی انجام داده‌ایم، خلق آثار هنری با همراهی 50 هنرمند تجسمی در آستان قدس رضوی است. 
انتهای پیام