به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شورای عالی استانها، الهام فخاری، رئیس شورای اسلامی استان تهران، در دیدار با جمعی از فعالان اجتماعی و مدیران سازمانهای مردم نهاد با بیان اینکه بروکراسی و دیوانسالاری اداری مانع بزرگی در راستای رسیدن به اهداف است و باعث فرصت سوزی میشود گفت: گاهی حتی بروکراسی اداری باعث توقف پروژههایی میشود که با اهداف بزرگی آغاز شدهاند.
وی افزود: باید با گفتوگو راهی برای نجات از تار عنکبوت سیستم بروکراتیک پیدا کنیم و یا پروژههایی را خارج از این سیستم تعریف کرده و پیش ببریم.
رئیس شورای اسلامی استان تهران با تاکید بر اینکه هویت شهری خلاصه به ساختار پایتختی نمیشود گفت: استان تهران، استانی با ظرفیت بالایی است و تک تک شهرستانهای استان تهران حائز اهمیت هستند لذا تلاش ما در طول دوره شورای پنجم استان تهران تغییر تمرکز از شهر تهران به شهرستانهای استان تهران بوده است.
فخاری با اشاره به پیامدهای منفی بیماری کرونا گفت: این بیماری پیامدهای مثبتی نظیر برگشت به رفتارهای اجتماعی داوطلبانه نیز داشت، پیش از این شاهد رفتارهای کاسب کارانه در این زمینه بودیم.
فخاری سمنها، نهادهای صنفی و شغلی را یار و مکمل نهاد شوراها دانست و افزود: وظیفه شورا استفاده از ظرفیت سمنها، صنوف و ایفای نقش تسهیلگر است.
وی بحران را محوری برای ارتقای فعالیتهای مدنی دانست و افزود: مدیریت بحران آب و فرونشت از محورهای اصلی شورای برنامههای شورای استان تهران است.
رئیس شورای استان تهران با اشاره به اهمیت مسائل اجتماعی و فرهنگی گفت: متاسفانه کسی که ذهنیت کالبدی، فیزیکی و عمرانی به شهر و مدیریت شهری دارد هیچ وقت متوجه اهمیت مسائل اجتماعی و فرهنگی نمیشود.
فخاری تصریح کرد: باید باشناسایی نیازهای ۱۶ شهرستان استان تهران، نگاه تعمیم یافتهای در تدوین برنامهها و پروژههای استانی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه محدودیت زمان تا پایان شورای پنجم نباید ما را از فعالیت بازدارد گفت: وظیفه ما تدوین برنامهها و تعریف پروژههایی است که با زمینهسازی مناسب آنها را تا رسیدن به مقصود نگهداشت کنیم و چه باشیم و چه نباشیم آیندگان از این پروژهها استفاده خواهند کرد.
رئیس شورای استان تهران، تعریف پروژههای موضعی و موضوعی برای شهرستانهای استان تهران را در دستورکار قرار داد و گفت: باید در این راستا براساس نیازها مخاطب یابی و نگهداشت مخاطب صورت گیرد و از ظرفیت شوراها نهایت استفاده شود.
فخاری با بیان اینکه موافق تفویض اختیار دیدبانی به نهادهای مدنی است، گفت: باید درخصوص چگونگی این رخداد تحقیق کرده و آن را در دستورکار قرار دهیم.
وی کار رسانهای در این زمینه را حائز اهمیت دانست و افزود: باید کار رسانهای تبدیل به یک جریان امیدوار کننده برای فعالیتهای اجتماعی و داوطلبانه باشد.
در این جلسه که با حضور جمعی از فعالان اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد تشکیل شد، افراد حاضر در جلسه تبادل اطلاعات کرده و نظرات خود را پیرامون نیازهای استان تهران مطرح کردند، قرار بر این شد که فعالان اجتماعی نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص پروژههای موضعی و موضوعی در سطح استان تهران را به دبیرخانه شورای استان تهران ارسال کنند و پس از آن برای جمعبندی جلسهای برگزار شود و وارد مرحله اجرایی شوند.
انتهای پیام