صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۴۱۳۸
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
در بیانیه 225 نفر از نمایندگان مطرح شد؛

225 نفر از نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای با قدردانی از اقدام رئیس قوه قضائیه برای شفافیت حساب‌های بانکی این قوه با انتشار گزارش مالی سال 1398 بیان کردند: امضاکنندگان این نامه به نمایندگی از مردم انتظار دارند سایر مسئولان نیز به وظیفه شفافیتی خود عمل کنند.

به گزارش ایکنا، 225 نفر از نمایندگان در جلسه علنی امروز، چهارشنبه 21 خرداد، مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای از اقدامات رئیس قوه قضاییه برای شفافیت حساب‌های بانکی این قوه تشکر و قدردانی کردند.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

انتشار گزارش مالی سال 1398 حساب‌های قوه قضائیه که جزو وعده‌های رئیس قوه قضائیه بود، یکی دیگر از گام‌های ارزشمند و تحولی در دوره ریاست آیت الله رئیسی است. شفافیت و کارآمدی دو بال اساسی حرکت رو به جلو در دستگاه‌ها و عامل جلب اعتماد عمومی است.

رئیس محترم قوه قضائیه در 15 ماه که از مسئولیت ایشان می‌گذرد، با تقویت این دو عنصر اساسی، اعتماد عمومی به دستگاه قضایی و فراتر از آن سرمایه اجتماعی نظام را ارتقا داده است. این الگوی فعال و تحولی خنثی‌کننده مغزافزار توطئه‌های دشمنان یعنی ایجاد ناامیدی و بی‌اعتماد کردن مردم به نظام اسلامی است و باید در بخش‌های دیگر نظام اسلامی نیز همین رویکرد در پیش گرفته شود.

ضمن تشکر از رئیس قوه قضائیه، امضاکنندگان این نامه به نمایندگی از مردم انتظار دارند سایر مسئولان نیز به وظیفه شفافیتی خود عمل کنند، از جمله سؤال‌های مردم نحوه هزینه‌کرد و بودجه عظیم و غیرشفاف شرکت‌های دولتی است که در مجلس جدید به صورت جدی پیگیر این موارد خواهیم بود.

 

انتهای پیام