صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۴۱۸۴
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳

مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران، گفت: با بیان اینکه ۶۰۰ رقبه در موقوفه حوزه علمیه تجاری است، افزود: اگر موقوفات حوزه علمیه احیا شود درآمد ناشی از این موقوفات می‌تواند منابع حوزه علمیه استان را تامین کند.

به گزارش ایکنا از مازندران، آیت‌الله حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران، عصر دیروز ۲۰ خردادماه در نشستی با موضوع احیا ایجاد و ترویج منابع پایدار برای حوزه‌های علمیه استان در دفتر نماینده، ولی فقیه مازندران در ساری برگزار شد، گفت: استان مازندران ۷۲۴ عالم واقف دارد که بیشترین واقف در سطح استان است.


وی با بیان اینکه، در استان ۱۳۵ موقوفه در شهرستان‌ها برای حوزه علمیه داریم، افزود: موقوفات یا منفعتی هستند یا انتفاعی که تعداد موقوفات انتفاعی حوزه علمیه ۴۸ موقوفه است.
حیدری با بیان اینکه مازندران بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ رقبه منفعتی دارد، تصریح کرد: کوچکترین واحد یک موقوفه رقبه است، و تعداد موقوفات انتفاعی استان ۴۸ فقره است که برخی مسکونی و برخی تجاری و تولیدی هستند.
وی ادامه داد: درآمد موقوفات انتفاعی در سال بسیار ناچیز است و تمکین نکردن خیلی از مردم و برخی از نهاد‌ها و ادارات سبب شد تا درآمد‌های موقوفات انتفاعی به درستی مدیریت نشود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه ۶۰۰ رقبه در موقوفه حوزه علمیه تجاری است، افزود: اگر موقوفات حوزه علمیه احیا شود درآمد ناشی از این موقوفات می‌تواند منابع حوزه علمیه استان را تامین کند.
در ادامه حجت‌الاسلام سلیمانی مدیر حوزه علمیه کوتنای قائمشهر گفت: وضع مالی حوزه‌های علمیه نابسامان است و در این باره نامه‌ای به مقام معظم رهبری ارائه کردیم و ایشان از اوقاف خواستند که تغذیه حوزه‌های علمیه را پرداخت کنند.

انتهای پیام