صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۶۷۹۵
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان گفت: ریشه بسیاری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی دوری از تفکر مسجدی است و باید از ظرفیت‌های مساجد برای پیشگیری از وقوع جرم استفاده کرد.

به گزارش ایکنا از زنجان، محمدتقی فتحی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان ظهر امروز، 4 تیرماه در جلسه هم اندیشی دستگاه قضا با نمازگزاران که به همت کانون فرهنگی و هنری قمره‌العشیره برگزار شد، اظهار کرد: مساجد از دیرباز کانون‌های فعالیت‌های اجتماعی به‌شمار می‌رفت و اکنون جامعه نیازمند احیای ارزش‌های دیرین است.

وی تعامل و همکاری دو مجموعه بزرگ ناجا و دادگستری با مساجد در راستای پیشگیری از وقوع جرم و بهبود کارکردهای اجتماعی را مهم خواند و گفت: ریشه بسیاری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی دوری از تفکر مسجدی است که باید این تفکر بازآفرینی شود.

وی با اشاره به اینکه روحیه جهادی و خدمت‌رسانی در بین بچه‌های مسجد موج می‌زند، یادآور شد: تفکر مسجدی را در زندگی بزرگانی همچون سردار قاسم سلیمانی به خوبی می‌بینیم و حتی اکنون نیز با شیوع کرونا بچه‌های مسجد خالصانه در راستای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان به ترویج تفکر مسجدی در بین مسئولان و مردم تأکید کرد و گفت: مسجد باید محل رفت و آمد عموم مردم و مسئولان باشد و در این صورت است که بسیاری از این آسیب‌ها از بین می‌رود؛ چراکه مساجد ظرفیت بالایی در پیشگیری از جرم دارند.

وی با تأکید بر پیشگیری از وقوع جرم، تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه کارسازتر از اقدامات قهری است و باید ریشه آسیب‌ها و جرائم شناسایی و برای جلوگیری از وقوع آن‌ها از دوران کودکی اقدام کرد که در این راستا نهادهای مختلف باید همکاری و هم‌افزایی داشته باشند.

فتحی در مورد سامانه «سجام» قوه قضائیه ابراز کرد: این سامانه برای ثبت گزارشات مردمی و ارتباط مردم با دستگاه قضایی طراحی شده است و بازخورد این ارتباط توسط گزارش‌دهنده قابل پیگیری بوده و گزارش‌های آن مستقیما توسط دادستان مرکز استان ملاحظه و پیگیری می‌شود .

انتهای پیام