وی با بیان اینکه اگر سیره رضوی در جامعه گسترش یابد، منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی میشود، ادامه داد: بازشناسی آموزههای تربیتی امام رضا(ع) رشد تمام ابعاد وجودی انسان را شامل میشود.
مسئول کانون خانواده دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی، تصریح کرد: محیط خانواده شخصیت فرزندان را تشکیل میدهد و پرورش و هدایت اخلاقی و دینی فراگیران در مرحله نخست در نهاد خانواده شکل میگیرد و بارور میگردد و در دوران تحصیل به ثمر میرسد، از این رو امام رضا(ع) والدین را به تربیت صحیح فرزندان توصیه کرده و آنان را مسئول اعمال فرزندان خویش میداند.
عظیمی با بیان اینکه با بهرهگیری از آموزهها، سبک زندگی و توجه به فرهنگ رضوی، زندگی خود را به معنای واقعی رضوی میکنیم، خاطر نشان کرد: کسانی که برای تربیت فرزندان خویش دنبال الگو و سرمشق هستند میتوانند با آگاهی از روشهای تربیتی امام رضا(ع)، سیره و سبک زندگی آن بزرگوار را سرمشق در زندگی قرار دهند.
وی یادآور شد: فرهنگ رضوی مجموعۀ آموزههای امام رضا(ع) و پدران پاک و معصومش تا پیامبر اکرم(ص) در حکمت نظری و عملی است و این تعالیم همتای آموزههای قرآن کریم، تبیین آیهها و تجسم عینی و عملی آن است.
مسئول کانون خانواده دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه فرهنگ رضوی، فرهنگی است که امام رضا(ع) با حکمت و تدبیر از آن پاسداری کرده است، افزود: این فرهنگ، فرهنگی است که آدمی را در جاذبۀ هدف اعلای حیات به تکاپو وا میدارد و تمدن اصیل را برای بشریت به ارمغان میآورد.