صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۸۵۰۷
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
با رعایت پروتکل‌های بهداشتی؛

مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از برگزاری آزمون طرح تشویقی حافظان قرآن کریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد و گفت: این آزمون از یک مردادماه تا ۳۱ شهریورماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از زنجان، به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان زنجان، بهزاد شکوری، مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینكه پس از فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در كشور، طرح تربیت حافظان قرآن در دستور كار این سازمان قرار گرفت، گفت: این طرح طی سال‌های گذشته با سهمیه‌بندی‌های مشخص برای هر استان اجرا می‌شد.

وی افزود: در سال جاری و با توجه به تغییراتی كه به دلیل شیوع کرونا در سطح كشور رخ داد، طرح تربیت حافظان قرآن نیز تغییراتی كرده است و فضای مجازی و دیگر فرآیندها به کمک آموزش‌های قرآن آمده  است.

شکوری بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده آزمون طرح تشویقی حافظان 5 جزء قرآن کریم و آزمون زیر 10 سال به دلیل شیوع ویروس کرونا با رعایت پروتکل‌های کامل بهداشتی از یکم مرداد تا 31 شهریور برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: نتایج آزمون پس از بررسی و تأیید نهایی به صورت متمرکز از سوی مرکز امور قرآنی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام