صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۸۹۰۴
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۰

بانوان فعال مرکز جامعه بیت الزهرا(س) آران و بیدگل در استودیوی ضبط برنامه قرآنی بشارت 1454 حضور یافتند.

به گزارش ایکنا؛ طبق روال سال‌های گذشته، بانوان قرآنی مرکز جامعه بیت الزهرا(س) با حضور در شبکه قرآن و معارف سیما و محل ضبط برنامه تلویزیونی طرح ۱۴۵۴، به ارائه گوشه‌ای از فعالیت‌های ۴۲ساله مرکز با هدف «کاربردی کردن مفاهیم قرآنی» در بطن خانواده پرداختند.

حاضرین در این برنامه شامل شش نفر از مبلغان، مربیان و مسئولان مرکز در قالب سه گروه دو نفره بودند.

در گروه نخست، معصومه سربندی و علوی‌گر به موضوع «آرامش با یاد خدا از منظر قرآن» و گروه دوم خانم مطهره اقبالیان و اسماعیلی درباره «توجه و توکل به خدا در مصیبت‌ها از منظر قرآن» و همچنین گروه سوم متشکل از خانم‌ها مریم علیزاده و دخیلی، پیرو موضوع «بهره‌مندی از نعمات خداوند در منظر قرآن» مطالبی را عنوان کردند.

این برنامه طی تاریخ‌های 14، 16 و 18 از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شد.

مرکز جامعه بیت‌الزهرا(س) در سال ۱۳۵۷ به صورت غیر رسمی با همراهی نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه شهرستان کاشان، مرحوم آیت‌الله یثربی فعالیت خود را آغاز و در سال 1359 رسما فعالیتش را با هدف ترویج، تبیین و تبلیغ احکام و فرهنگ غنی اسلامی و قرآن و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ادامه داد.

این مرکز به منظور کاربری کردن آیات قرآن در میان اقشار مختلف مردم با برگزاری کلاس‌ها و جلسات تفسیر موضوعی، ترتیبی قرآن کریم و معارف اهل بیت(ع) فعالیت‌هایی را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است.

انتهای پیام