صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۸۹۴۱
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷

فعالیت مجازی تابستانه دارالقرآن‌های وابسته به آموزش و پرورش لرستان از پانزدهم تیرماه آغاز شد.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الله مؤمنی، معاون پرورشی و فرهنگی آمورش و پرورش استان در آیین آغاز فعالیت‌ پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی که یک‎شنبه، 15 تیرماه در کانون آزادگان خرم‌آباد برگزار شد، گفت:  مدیران و مربیان 334 پایگاه شامل کانون‌ها، مدارس منتخب، دارالقرآن‌ها، پژوهش‌سراها، سالن‌های ورزشی و ...  برنامه‌ها و کلاس‌های خود را طی هشت هفته با شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به شرایط شیوع بیماری کرونا افزود: فعالیت‌های این پایگاه‌های تابستانی بیشتر با رویکرد مجازی ـ مهارتی در محورهای مهارت‌های ارتباطی، معرفتی ـ بصیرتی، فرهنگی،  هنری، علمی، اقتصادی، اشتغالزایی، ورزش و سلامت برگزار می‌شود.

مؤمنی هدف از برگزاری این کلاس‌ها را ارتقای مهارت دانش‌آموزان در زندگی دانست و گفت: با توجه به آغاز زودهنگام فعالیت مدارس در اواسط شهریورماه، فعالیت‌ پایگاه‌های تابستانی تا پایان مردادماه امسال است.

انتهای پیام