صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۹۱۵۱
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶

پروژه علمی «نقد و بررسی دیدگاه آنجلیکا نویورت درباره رابطه قرآن و کتاب مقدس» در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن اجرا شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحامد علیزاده موسوی، مسئول پروژه علمی «نقد و بررسی دیدگاه آنجلیکا نویورت درباره رابطه قرآن و کتاب مقدس» در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: این پروژه از اواخر سال 1396 در این پژوهشکده آغاز شد و در اواخر سال 1398 هم خاتمه یافته است.

وی با بیان اینکه این پروژه علمی قرار است در قالب یک کتاب منتشر شود، اظهار کرد: هم‌اکنون کار ارزیابی علمی و تأیید نهایی آن انجام و در آستانه نشر است و امیدواریم که به زودی منتشر شود، گرچه نمی‌توان زمان دقیقی برای نشر این اثر اعلام کنیم.

علیزاده موسوی با بیان اینکه این اثر در حدود 250 صفحه نگارش یافته است، اظهار کرد: فصل اول شامل؛ مقدمه، پیش‌فرض‌ها و مبانی دیدگاه است که به مبانی دیدگاه و روش‌شناسی خانم نویورت پرداخته است؛ فصل دوم هم درباره رهیافت وی در مورد رابطه قرآن و کتاب مقدس است. 

مسئول پروژه علمی «نقد و بررسی دیدگاه آنجلیکا نویورت درباره رابطه قرآن و کتاب مقدس»، اظهار کرد: فصل سوم هم بررسی دیدگاه‌های وی  به صورت مطالعات موردی و «case estudy» است یعنی سوره الرحمان با مزمور 136 مقایسه شده یا توحید با سفر پیدایش و سوره بلد با سفر خروج مقایسه می‌شود. فصل چهارم فصل نقد و ارزیابی دیدگاه این مستشرق است که در سه بخش رهیافت و دیدگاه‌های وی مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دیدگاه وی قدری از دیدگاه پیشینیان خود متفاوت و تا حدودی با دیدگاه اسلامی نزدیک است، تصریح کرد: آثار وی تاکنون چه به زبان انگلیسی، آلمانی و ...مورد واکاوی قرار نگرفته بود، به خصوص بحث اختلاف دیدگاه وی با پیشینیان خود درباره رابطه قرآن و کتاب مقدس به همین دلیل ما وارد این پروژه شدیم.

پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه روش وی تاریخی انتقای است، تأکید کرد: گرچه وی تلاش کرده تا مقداری با اندیشمندان اسلامی در این زمینه همسو باشد، ولی باز در لفافه حرف‌های خود را بیان کرده است.

انتهای پیام