صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۰۱۱۲
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
در گفت‌و‌گو با ایکنا مطرح شد؛

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه حفظ عفت در همه عرصه‌ها باعث سلامت و امنیت جامعه می‌شود، گفت: در مقوله پوشش و رعایت آراستگی ظاهری اگر آحاد جامعه برای خودشان حدود و حریمی قائل شوند، پدیده اعتماد در سطح خانواده ارتقاء پیدا می‌کند.

اکرم فرهادی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، 22 تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگار افتخاری ایکنا در پاسخ به اینکه اهمیت دادن به پوشش مناسب چه فوایدی در رشد شخصیتی افراد جامعه دارد، گفت: حفظ عفت در همه حوزه‌ها و عرصه‌ها باعث سلامت و امنیت جامعه می‌شود. عفت در کلام، عفت در قلم، عفت در نگاه، عفت در پوشش و... نشانگر اصالت و شخصیت والای افراد در جامعه است.

وی بیان کرد: همان‌طور که یک فرد حاضر نیست هر کلمه و اصطلاح سبُک یا رکیکی را در محیط اجتماعی و تعاملات روزمره استفاده کند و متوجه است که با استفاده از الفاظ و جملات ناهمگون شخصیت و اُبهتش در جامعه تنزل پیدا می‌کند؛ عفت در پوشش هم حکایت از اندیشه‌ها و اصالت شخص دارد و به تبع آن اگر در جامعه به این موضوع مهم توجهی نشود، موجب از بین رفتن سلامت روان در بین مردم و از هم گسیختگی بنیان خانواده می‌شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پاسخ به اینکه اهمیت دادن به حریم حیا و عفت موجب پیدایش چه پدیده‌هایی در اجتماع می‌شود و این رخداد به چه میزان در سبک زندگی انسان مؤثر است؟ اظهار کرد: برای هر کدام از مقوله‌ها و گزاره‌های شخصی، خانوادگی، اجتماعی، اداری و... مرزهایی مشخص شده است، به‌طور مثال در حوزه جغرافیایی هر کشوری مرزهای زمینی خاص خودش را دارد. در مقوله پوشش و رعایت آراستگی ظاهری نیز اگر آحاد جامعه (زن و مرد) برای خودشان حدود و ثغوری و حریمی قائل شوند، پدیده اعتماد در سطح خانواده ارتقاء پیدا می‌کند که فقط همین یک عامل می‌تواند باعث کاهش میزان طلاق و افزایش نشاط در خانواده‌ شود.

وی در پاسخ به این پرسش که حیا و عفت و داشتن حجاب و پوشش‌های مناسب و اسلامی که یک امر همگانی در بین آقایان و بانوان است، دانشگاه‌ها و مراکز علمی چه راهکار راهبردی برای ترویج و گسترش این مقوله مهم دارند؟ گفت: مراکز علمی و دانشگاهی می‌بایست برای تثبیت و تعمیق موضوع حیا و عفت در جامعه، از شیوه اقناعی و اجرایی استفاده کنند. برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی با همین محوریت و استفاده از ابزارهای مورد اقبال همه دانشجویان مثل استادان مبرز، فیلم‌ها و مستندهایی که به همین مسئله پردازش کرده و...، می‌تواند در باورمند کردن موضوع تأثیرات مثبت رعایت عفاف و پوشش مناسب باشد.

فرهادی بیان کرد: همچنین در نظر گرفتن لباس‌های متحدالشکل با حفظ زیبایی در رنگ و طرح لباس توأمان با رعایت پوشش و آراستگی ظاهری می‌تواند نقش بی‌بدیلی در بالا بردن این مسئله داشته باشد.

حامد فکوری
انتهای پیام