وی ادامه داد: هدف از تشکیل جهاددانشگاهی در آن فضا این بود که مسیر حرکت را به سمت تحقق دانشگاه اسلامی هموار کرده و ریل گذاریهای ایجاد شده توسط مجموعه جهاددانشگاهی دنبال شود.
نظیری با اشاره به مأموریتهایی که در آن زمان برای مجموعه جهاددانشگاهی ایجاد شد، افزود: دو مأموریت برای جهاددانشگاهی تعریف شد که نخست تلاش در جهت ارتقاء فضای فرهنگی و معنوی دانشگاه متناسب با آرمان دانشگاه اسلامی بوده و دیگری ایجاد تعامل و اتصال بین دانشگاه و صنعت است تا دانشگاه تبدیل به دانشگاه مترقی و تراز شود و علم و علم آموزی مناسب با نیازهای جامعه اسلامی شکل گیرد.
وی جهاددانشگاهی را یک نهاد انقلابی و برآمده از تفکرات انقلابی دانست و مطرح کرد: جهاددانشگاهی در این 40 سال در بحث اتصال دانشگاه به صنعت نقش مؤثری داشته و شرکتهای دانش بنیان زیادی را ایجاد کرده که مصداق بارز آن مجموعه «رویان» است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان اظهار کرد: اگر بخواهیم عملکرد مجموعه جهاددانشگاهی را دنبال کنیم باید نکات زیر را یادآور شویم که آیا جهاددانشگاهی فهم درستی از شاخصههای دانشگاه اسلامی داشته و این تفکرات در آن ایجاد شده و یا متولیان مجموعه جهاددانشگاهی در مسیر تحقق این تفکرات پیش رفتهاند؟
وی با تأکید بر اینکه هدف اصلی بنیانگذار انقلاب اسلامی تحول در علوم انسانی بود، ادامه داد: جهاددانشگاهی باید به عنوان دانشگاه اسلامی در بحث تحول در علوم انسانی گام بردارد و توجه ویژهای به این مسئله داشته باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان افزود: اگر بخواهیم فضای دانشگاهی به سمت حل مسائل کشور حرکت کند و دغدغهای برای نگاه درست و اندیشیدن در مسائل مهم در فضای فرهنگی و اقتصادی کشور ایجاد کند، نکته مهم و حائز اهمیتی است چراکه دانشگاه اسلامی بسترساز تحقق جامعه اسلامی در بُعد تربیت نیرو و در بُعد اصلاح ساختارهای جامعه اسلامی است.
وی بیان کرد: جهاددانشگاهی باید مهد پرورش نیروهایی با تفکرات انقلابی باشد و امروز نباید در تأمین نیروی انسانی و همچنین تربیت نیروی مؤثر در بخشهای مختلف جامعه اسلامی مبنی بر تفکر انقلابی و اسلام ناب مشکل داشته باشیم.
نظیری در پایان با اشاره به اینکه مجموعه جهاددانشگاهی امروز دستاورد خوب انقلاب اسلامی به شمار می رود، اعلامکرد: جهاددانشگاهی در ابعادی دارای توفیقات مثبت بوده است.