صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۳۱۶۹
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به جان باختن 235 نفر از مبتلایان کووید19 در کشور، گفت: مجموع جان‌باختگان ناشی از بیماری کرونا در ایران به 16 هزار و 147 نفر رسید.

به گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی دو هزار و ۶۶۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: با احتساب این موارد، مجموع بیماران به ۲۹۶ هزار و ۲۷۳ نفر رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۵ بیمار جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۱۴۷ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۲۵۷ هزار و ۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه ۳ هزار و ۹۰۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، گفت: تاکنون دو میلیون و ۳۸۰ هزار و ۱۲۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی افزود: استان‌های تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
انتهای پیام