وی با اشاره به اینکه 107 مرکز نیکوکاری در سطح استان فعالیت میکند، بیان کرد: این مراکز علاوه بر شناسایی خیران در محلات، میتوانند به توسعه مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار کمک کند و به عنوان بازوی توانمند کمیته امداد بهشمار میروند.
این مسئول با اشاره به اینکه راهبرد اصلی این نهاد در دو بخش توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای خانوادههای تحت حمایت تعریف شده است، افزود: تلاش میکنیم با ارائه خدمات فکری، فرهنگی، مشاورهای و توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت زمینه فعالیت اقتصادی آنها را از طریق ایجاد بسترهای لازم برای درآمدزایی با محوریت اشتغال در یک بازه زمانی مشخص و هدفمند فراهم کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه هدف کمیته امداد، توانمندسازی و خارج کردن افراد از بدنه حمایتی است، یادآور شد: 3 هزار و 695 فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان و اقشار نیازمند با سرمایهگذاری بیش از 87 میلیارد تومان در سال گذشته ایجاد شده است.
وی ادامه داد: سهم کمیته امداد استان زنجان در حوزه اشتغالزایی برای خانوادههای تحت حمایت در سال جاری 127 میلیارد تومان بوده و برنامهریزی شده است با استفاده از این منابع 3 هزار و 950 فرصت شغلی جدید برای جامعه هدف این نهاد در استان زنجان ایجاد شود.
صفری به اقدامات دیگر کمیته امداد در بخش اشتغال به ویژه بازاریابی و بازار سازی برای محصولات تولیدی مجریان طرح اشتغال نیز اشاره کرد و افزود: با همین رویکرد سامانه فروش محصولات تولیدی مجریان طرحهای اشتغال در بستر الکترونیک در قالب سایت ekala.ir نیز راهاندازی شده و از همین طریق زمینه فروش محصولات تولیدی و درآمدزایی بیشتر برای طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد فراهم شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان همچنین از راهاندازی سامانه خیر و احسان (سخا) در کمیته امداد خبر داد و گفت: این سامانه برای ثبت اطلاعات نیازمندان و همچنین ثبت کمکهای مؤمنانه مردم خیراندیش و نیکوکار و خیران، خیریهها و مراکز نیکوکاری راهاندازی شده که علاوه بر جمعآوری آمار نیازمندان واقعی، همزمان ارتباط مؤثری را با همه خیران و خیریهها بهویژه مراکز نیکوکاری برقرار میکند.
انتهای پیام