ذوالفقاری با بیان اینکه در مورد مدیریت و کنترل هوشمند فاصلهگذاری اجتماعی پیشنهادهایی مطرح شده است، اظهار کرد: در این رابطه پیشنهاد ایجاد چند سامانه هوشمند با استفاده از مراکز دیتابیس مطرح شد تا بتوانیم هم مدیریت بیماری و هم کنترل هوشمند کرونا را بهتر انجام دهیم. این پیشنهادها برای تصویب به ستاد ملی کرونا میرود و چنانچه ستاد با آن موافقت کند، اجرا میشود.
وی با ذکر اینکه علاوه بر ایجاد این سامانهها پیشنهاد همزیستی ارگانها با کرونا نیز مطرح شد، گفت: در این رابطه تمامی نهادها باید برنامههای یک ساله خود را برای زندگی در شرایط کرونایی و کاهش زنجیره ابتلا به ویروس فراهم و طی یک ماه به ستاد ملی ارائه کنند.
تمامی نهادها باید برنامههای یک ساله خود را برای زندگی در شرایط کرونایی و کاهش زنجیره ابتلا به ویروس فراهم کنند و طی یک ماه به ستاد ملی ارائه کنند
ذوالفقاری ادامه داد: ارگانها باید در این برنامهها مواردی را لحاظ کنند که نخستین مورد صیانت از کارکنان در برابر کروناست. صیانت از مراجعان، نحوه استفاده از امکانات و تجهیزات، بایدها و نبایدهایی در ارتباط با بیماری، معرفی متولی هر سازمان و نهاد برای پیگیری و نظارت برنامهها و مشخص شدن ضمانتهای اجرایی برنامه با همکاری وزارت بهداشت و درمان نیز باید مد نظر قرار گیرد.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه خوشبختانه روند ابتلا به بیماری کرونا در تهران طی دو هفته گذشته کاهش یافته است، گفت: امروز نیز در جلسه به این نتیجه رسیدیم که پیشنهاد لغو طرح ترافیک و استفاده از یکسوم کارکنان در ادارات تا پایان مردادماه تمدید شود.
رئیس کمیته امنیتی، سیاسی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا با پرداختن به اینکه باید ضوابط بهداشتی در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز لحاظ شود، تصریح کرد: این مرحله از انتخابات قرار است ۲۱ شهریورماه در ۱۱ حوزه انتخاباتی برگزار شود. دستورالعملهای آن تدوین شده و به زودی اعلام میشود. ستاد ملی مقابله با کرونا با اصل برگزاری مرحله دوم مجلس موافق است و بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید دارد و تمامی ضوابط بهداشتی را به کاندیداها، ستادهای تبلیغاتی آنان و مجریان و دیگر دستاندرکاران برگزاری انتخابات اعلام کردهایم.
ذوالفقاری با اشاره به انجام تخلفاتی در ارگانهای دولتی، گفت: اعلام کردهایم که اگر کسی در این محیطها پروتکلها را رعایت نکرد، بار اول تذکر داده میشود و در مراتب بعدی تا سه ماه انفصال از خدمت دارد. در مورد تخلفات صنوف نیز تذکر اولین مرحله برخورد است و پلمب در مرحله چهارم برخورد قرار دارد، یعنی اولین بار به یک واحد صنفی تذکر داده میشود و اگر تا بار چهارم موارد بهداشتی را رعایت نکند، آن را پلمپ میکنیم.
وی با اشاره به اینکه برخی از مردم هنوز موارد بهداشتی را رعایت نمیکنند، اظهار کرد: پیشنهاد دادهایم که با موافقت ستاد ملی کرونا، اگر فرد یا مراجعهکنندهای به دستگاهها و نهادها موارد بهداشتی را رعایت نکند، هیچگونه تسهیلاتی به او ارائه نشود. البته این موارد در حد پیشنهاد است و ستاد ملی مقابله با کرونا باید آن را تأیید کند.
انتهای پیام