صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۷۰۹۲
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶

جرد کوشنر، داماد و مشاور ترامپ، با دفاع از طرح ناعادلانه معامله قرن، ملت فلسطین را گروگان‌هایی در دست حکومتشان توصیف کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روسیاالیوم، جرد کوشنر، داماد ترامپ، در گفت‌و‌گویی تلویزیونی با شبکه سی بی اس آمریکا با دفاع از طرح پیشنهادی دولت ترامپ معروف به معامله قرن، گفت: بسیاری مایلند که منطقه خاورمیانه غرق در منازعات قدیمی باشد و ترامپ مانع از تحقق خواست‌های آنها شد و برخلاف آنها سعی کرد مردم را بر اساس منافع مشترک با هم متحد کند.

وی مدعی شد: جنبش حماس در 10 سال اخیر برنامه واحدی داشته و جامعه جهانی به حد کافی نادان بوده که به این جنبش برای انجام این برنامه فرصت داده است.

کوشنر افزود: ما به فلسطینیان توجه کردیم و اگر آنها مایل به صلح هستند، طرح بزرگی را روی میز گذاشتیم و ساکنان غزه اکنون گروگان رهبران حماس هستند که یک سازمان تروریستی است. طرح معامله قرن قصد دارد که فقر را کاهش دهد و بیش از یک میلیون فرصت شغلی فراهم ‌کند و تولیدات فلسطینیان را افزایش ‌دهد.

وی توافق عادی‌سازی بین امارات و اسرائیل را تاریخی خواند و آن را اولین توافق صلح بین رژیم صهیونیستی و یک دولت عربی از 26 سال پیش تاکنون دانست.
انتهای پیام