صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۸۸۹۵
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸

برنامه تهرانگرد شبکه پنج سیما، پنجشنبه با هدف معرفی تکیه تجریش و بخش هنر اسلامیِ موزه ملی ایران روی آنتن می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، تهرانگرد پیش رو به دلیل تقارن با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، ضمن به تصویر کشیدن حال و هوای پایتخت در این ایام، مراسم اقامه عزای حسینی (ع) را از امامزاده علی اکبر (ع) چیذر به مخاطبان عرضه می‌دارد.
در بخش دیگر این برنامه شهرزاد کمال‌زاده به موزه ملی ایران و بخش هنر اسلامی این موزه می‌رود تا از ویژگی‌های بارز و شاخص آن برای مخاطبان بگوید.
مخاطبان می‌توانند از قاب تهرانگرد، تصاویری از نصب و سیاهپوش شدن مرتفع‌ترین و بزرگترین پرچم کشور را بیننده باشند. این پرچم هرسال و در آغاز ماه محرم، به نشانه سیاهپوش شدن شهر تهران در ارتفاع ۲۰۰ متری در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد تهران «بوستان طالقانی» نصب می‌شود.
یادآور می‌شود معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان تهران، موضوع و محور اصلی این برنامه است که ساسان گلستانه اجرای آن را بر عهده دارد.
«تهرانگرد» کاری از گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما است که به صورت هفتگی هر پنجشنبه ساعت ۲۰ بر آنتن می‌رود و تکرار آن روز بعد جمعه ساعت ۱۲ تماشایی خواهد شد.
انتهای پیام