صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۱۷۳۱
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷

مستند «رحمت توری» از تولیدات حوزه هنری زنجان موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی در بخش مستند جشنواره فیلم مسلمانان استرالیا شد.

به گزارش ایکنا از زنجان، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری زنجان، فیلم مستند «رحمت توری» به تهیه‌کنندگی حوزه هنری زنجان و کارگردانی بهزاد علوی، با حضور در جشنواره فیلم مسلمانان استرالیا موفق شد جایزه بهترین کارگردانی این جشنواره در بخش مستند را کسب کند.

این فیلم با موضوع محیط زیست در سال 1394 به تهیه‌کنندگی حوزه هنری زنجان تولید شده است و با حضور در جشنواره‌های متعدد ملی و بین‌المللی موفقیت‌های بسیاری را کسب کرده است.

تصویربرداری این فیلم مستند را احمد میرهاشمی و جبار اوجاقلو بر عهده داشتند. گفتنی است، این فیلم در خصوص صیادی است که طبق روال هر ماه همانند مردم دیگر برای صید ماهی کنار دریاچه می‌رود ولی صیدی متفاوت از دیگران دارد.

انتهای پیام