صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۳۶۰۷
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
حریرچی:

معاون کل وزیر بهداشت، با بیان اینکه وضعیت کرونا نسبت به روزهای اوج در ماه‌های نخست شیوع این ویروس، افزایش 10 درصدی را نشان می‌دهد، گفت: در برخی استان‌ها با وضعیت شبه انفجاری مواجه هستیم.

به گزارش ایکنا، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، شب گذشته، 27 شهریورماه در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی، با بیان اینکه در شهر تبریز از کمتر از ۴۰ بستری روزانه به حدود ۱۶۰ بستری روزانه رسیده‌ایم، گفت: وضعیت کرونا افزایشی شده و در برخی استان‌ها مانند قم، وضعیت شبه انفجاری است و ۱۰ بستری روزانه به ۱۶۰ بستری در روز رسیده که بسیار نگران‌کننده است.

وی افزود: در مورد موج سوم و چهارم و رنگ‌بندی‌های مختلف همانگونه که وزیر بهداشت گفتند دیگر رنگ قرمز، نارنجی، زرد و سفید نداریم و کل کشور را قرمز و هشدار تلقی می‌کنیم. در واقع با امواج متعدد روبه‌رو بوده و در دریایی مواج و طوفانی هستیم.

معاون کل وزیر بهداشت بیان کرد: کشوری هستیم که چند ماه است روزانه مرگ بالای ۱۰۰ نفر را تجربه می‌کنیم، امروز ۳۵ هزار و ۵۰۰ نفر بستری داریم که نسبت به موارد ابتلا و بستری در ۱۷ فروردین که اوج ماه‌های نخست کرونا بود، افزایش 10 درصدی دارد.

حریرچی تأکید کرد: هشداری جدی به هموطنان می‌دهم؛ به جای اینکه به دنبال ادعا‌های واهی در مورد یک دارو، غذا و واکسن کرونا بروند، وقت خود را صرف این کنند که چگونه خود، خانواده و اطرافیان را به رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی و پوشیدن ماسک تشویق کنند.

وی همچنین در رابطه با وضعیت ابتلای دانش‌آموزان در مدارس نیز گفت: بازگشایی مدارس حدود ۱۲ روز است که انجام شده و استقبال مردم نیز حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد بوده است، موارد سرپایی اگر بخواهد افزایش پیدا کند، ۵ الی ۷ روز بعد، موارد بستری دو الی سه هفته بعد و موارد مرگ و میر چهار الی شش هفته بعد افزایش پیدا می‌کند؛ بنابراین موارد مبتلا و مرگ و میری که از دانش‌آموزان اعلام می‌شود، صحیح نیست.

وی افزود: ویروس ایدئولوژی ندارد و هرگونه تماس اجتماعی و ضرورت را نمی‌سنجد، لذا هرگونه تماس بدون رعایت دستور العمل می‌تواند خطرناک باشد.

حریرچی با اشاره به وجود ۱۴ میلیون دانش‌آموز و یک میلیون و ۲۰۰ هزار معلم اظهار کرد: اگر به این تعداد دانش‌آموز و معلم، رانند‌گان سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان و والدین را اضافه کنیم، حدود یک پنجم جامعه را تشکیل می‌دهند. اگر دستورالعمل‌ها را رعایت نکنیم، دانش‌آموزان می‌توانند عاملان اصلی انتقال ویروس در جامعه باشند.

وی یادآور شد: رئیس سازمان بهداشت جهانی که قبلاً حرف خود مبنی بر اینکه مدارس باید اولین مکانی باشد که در زمان پاندومی کرونا بسته شوند و آخرین مکان باشند که بازگشایی می‌شوند را تعدیل کرده بود، دوباره اعلام کرده در نقاطی که ابتلا زیاد است، مدارس باید به سمت تعطیل شدن بروند و از دانش‌آموزان مراقبت کامل به عمل آید.
انتهای پیام