وی افزود: فرزندان رشید ایران اسلامی در قالب مستشاری به کشورهای اسلامی کمک و این فضا را مدیریت کردند و همین باعث شد این فتنه با همه گستردگیاش خاموش و خفه شود و ما یاد و خاطره سردار شهید قاسم سلیمانی را گرامی میداریم.
جعفری با بیان اینکه این حماسه نباید در این مقطع بماند، بلکه باید برای نسلهای آینده تبیین و تعریف شود که چه اتفاق و حادثهای رخ داد و ابعاد آن و اهداف دشمنان چه بود، تصریح کرد: از دو سال گذشته پیگیر بودیم که موزه دفاع و مقاومت را ایجاد کنیم و همین طور بخشی را به داعش اختصاص دهیم تا بتوانیم عمق خباثت این جریان را به مردم و منطقه نشان دهیم.
وی ادامه داد: برای راهاندازی موزه و نمایشگاه «پایان داعش» بخشی از تجهیزات باقی مانده از داعش در کشور عراق و سوریه به دستور سردار سلیمانی به موزه انقلاب اسلامی منتقل شد و در این راستا بیش از صد جلسه هماهنگی صورت گرفت و مبانی کار تعریف شد و ما امروز بهترین و گستردهترین غنایم جنگی داعش تجهیزات داعش اعم از خودروهای انتحاری، تجهیزات جهنمی و نظامی، کتب فقهی، کتب درسی و ... در تهران و در نمایشگاه «پایان داعش» داریم که در هیچ جای دنیا وجود ندارد.
جعفری در ادامه با اشاره به راهاندازی غرفههای کشورهای حوزه مقاومت در ابعاد مختلف مقاومت بیان کرد: مرحله بعدی تبدیل شدن این موزه به موزه دائمی است و خوشبختانه یکی از بینظیرترین نمایشگاههای مقاومت در دنیا در موزه انقلاب اسلامی تشکیل شده است و از دوم مهرماه با رعایت پروتکلهای بهداشتی در سراسرنمای موزه برای بازدید عموم آزاد است و اگر شرایط اقتضا کند این نمایشگاه ادامه خواهد داشت.