صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۳۹۲۳
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸

رئیس جهاددانشگاهی در مراسم افتتاح فاز نخست مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه گفت: در صورت تأمین اعتبار، فاز دوم مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، دهه‌ فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه که از سوی جهاددانشگاهی و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری کرمانشاه در ۶۰۰۰ مترمربع، امروز افتتاح شده است، محل استقرار سوله‌ کارگاهی و ۲۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور در حوزه‌های زیستی و گیاهان دارویی، صنایع شیمیایی، کشاورزی و غذایی و فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

در این مراسم که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس جهاددانشگاهی برگزار شد، از نمایشگاه توانمندی‌های محصولات فناورانه ۵۰ شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در حوزه‌های صنایع شیمیایی، تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و فعال در حوزه کرونا بازدید به عمل آمد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین با حضور در شهرک صنعتی کرمانشاه از دو شرکت دانش‌بنیان زیست تولید رازی و شرکت دانش‌بنیان پژوهان صنعت کرمانشاه از واحد‌های تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه بازدید کرد و در جریان روند تولید و مشکلات این دو واحد فناور قرار گرفت.

هم‌اکنون بیش از ۲۵۰ واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان با اشتغال‌زایی ۱۷۰۰ نفر تحت حمایت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه قرار دارند.

حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی در این مراسم با اعلام اینکه فاز اول این مجتمع، امروز باحضور معاون علمی و فناوری ردیس جمهور افتتاح می‌شود، گفت: با افتتاح فاز اول مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه (شامل سوله‌های اول و دوم) بیش از ۱۷ شرکت دانش‌بنیان در زمینه‌های مختلف در این مجتمع مستقر می‌شوند.

وی ادامه داد: امروز بازدیدی هم از روند پیشرفت فاز دوم این مجتمع خواهیم داشت که با بهره‌برداری از آن فضای لازم برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه‌ زیست‌فناوری و گیاهان دارویی فراهم می‌شود.

رئیس جهاددانشگاهی ابراز امیدواری کرد که در صورت تأمین اعتبار، فاز دوم (سوله سوم) مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، دهه‌ فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

طیبی تأکید کرد: اگر بودجه موردنیاز فراهم شود، برای احداث سوله چهارم نیز برنامه داریم که اعتبار آن برای این سوله حداقل هفت میلیارد تومان است.

وی در ادامه از آخرین وضعیت ساختمان اصلی پارک علم و فناوری کرمانشاه (برج فناوری) هم یاد کرد و افزود: اگر استانداری کرمانشاه به تعهدات خود در زمینه این پروژه عمل کند، امیدواریم فاز اول آن تا پایان آذرماه یا اوایل دی به بهره‌برداری برسد.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به تفاهم‌نامه‌هایی که بین جهاددانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری کرمانشاه برای تکمیل این پروژه منعقد شده، بیان کرد: جهاددانشگاهی و معاونت علمی ریاست جمهوری به تعهدات مالی خود عمل کرده‌اند، اما استانداری کرمانشاه از ۱۵ میلیارد تومانی که قرار بوده تامین کند، عملا سه میلیارد تومان به صورت نقدی پرداخت کرده است.

به گفته دکتر طیبی؛ اگر استانداری کرمانشاه برای پرداخت ۱۲ میلیارد تومان مابقی تعهدش، مساعدت لازم را داشته باشد، این طرح به زودی به نتیجه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه فاز اول این پروژه شامل پنج طبقه، لابی، تأسیسات و نمای کلی ساختمان است، افزود: از ابتدا تاکنون برای فاز اول ۵۶ میلیارد تومان هزینه شده است. البته این رقم بدون احتساب زمین چهار هزار مترمربعی به ارزش ۸۰ میلیارد تومان است که جهاد دانشگاهی برای این پروژه اختصاص داده است.

رئیس جهاددانشگاهی درباره‌ فاز دوم برج فناوری کرمانشاه نیز خاطرنشان کرد: اگر حمایت‌های لازم خصوصاً از سوی معاونت علمی و فناوری از این پروژه صورت بگیرد، فاز دوم برج فناوری کرمانشاه نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اعتبار مورد نیاز برای فاز دوم این طرح را نزدیک به ۱۴ میلیارد تومان برآورد کرد.

رئیس جهاددانشگاهی به پروژه دیگری که در کرمانشاه در دست پیگیری است نیز اشاره داشت و گفت: یکی از برنامه‌های ما برای استان کرمانشاه که ذخایر قابل توجهی از قیرطبیعی دارد، فرآوری این محصول و جلوگیری از خام فروشی آن بود.

وی ادامه داد: در همین راستان پروژه‌ای تعریف کردیم که با استفاده از دانش بومی و فناورانه بتوانیم قیرطبیعی را به کربن فعال تبدیل کنیم که در بسیاری از صنایع شیمیایی، تولید لوازم خانگی، صنایع دفاعی و ... کاربرد دارد.

دکتر طیبی با بیان اینکه در مرحله اول و به صورت پایلوت تولید ۱۰۰ تن در سال کربن فعال به نتیجه رسیده، یادآور شد: بنا داریم واحد تولید کربن فعال با ظرفیت دو هزار تن در سال را در کرمانشاه راه‌اندازی کنیم که علاوه بر تامین نیاز‌های کشور می‌تواند بعد صادراتی هم داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که این مجموعه نیز در صورت تأمین مالی تا اوایل سال آینده راه‌اندازی شود.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور نیز در این مراسم و در جریان افتتاح نخستین مرحله مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: یکی از پایه‌های فناوری در هر استان، پارک‌های علم و فناوری است و این پارک‌ها بخش عمده‌ای از زیست‌بوم را می‌سازند.

وی با بیان اینکه در این سفر تصمیمات خوبی برای توسعه‌ پارک علم و فناوری در استان کرمانشاه می‌گیریم، گفت: با کمک‌هایی که از طرف معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، جهاددانشگاهی و استانداری انجام شده است، به‌دنبال توسعه‌ فعالیت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی در شهرستان‌های استان کرمانشاه هستیم.

ستاری خاطرنشان کرد: معتقدیم در کنار مرکز استان، مراکز رشد در شهرستان‌ها هم باید توسعه یابد تا بتوانیم استعدادیابی مؤثری در حوزه نخبگان داشته باشیم.

وی با اشاره به ۱۴۰ نوع خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: توسعه مراکز شتاب‌دهنده از دیگر اولویت‌های ما در بحث حمایت از شرکت‌ها نوپاست.

یادآور می‌شود، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس جهاددانشگاهی به‌همراه هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه و محمد رشیدی، نماینده مردم استان کرمانشاه از نمایشگاه توانمندی‌های محصولات فناورانه ۵۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد‌های فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در حوزه‌های صنایع شیمیایی، تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و فعال در حوزه کرونا بازدید کردند.

بازدید از برج فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از دیگر بخش‌های این برنامه بود. با راه‌اندازی این برج، زمینه فعالیت ۱۰۰۰ صاحب ایده فراهم می‌شود.
انتهای پیام