صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۷۱۷۰
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱

حوریه بپا، مادر شهید والامقام منصور دستوار از شهدای استان زنجان دارفانی را وداع گفت.

به گزارش ایکنا از زنجان، حوریه بپا، مادر شهید والامقام منصور دستوار از شهدای شهرستان زنجان به دلیل کهولت سن دارفانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست. پیکر این مادر بزرگوار شهید با حضور جمعی از مسئولان استانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بهشت زهرا(س) شهرستان زنجان به خاک سپرده شد.

شهید منصور دستوار، فرزند امیرعلی و حوریه به سال ۱۳۴۳ در روستای کویان از توابع شهرستان طارم استان زنجان دیده به جهان گشود؛ پدر وی، کشاورز بود و به غیر از منصور ۱۰ فرزند دیگر داشت که همراه پدرش به کار کشاورزی و دامداری مشغول بود.

پس از مدت زمان کمی، منصور به همراه خانواده به زنجان مهاجرت کردند؛ شهید دستوار پس از مدتی کار کارگری در زنجان، به خدمت مقدس سربازی فراخوانده شد و خدمت سربازی را در لشگر ۸۱ زرهی باختران شروع کرد و چند ماهی را در نیروی زمینی ارتش به عنوان سرباز مشغول به خدمت شد.

این شهید والامقام در ۱۹ مهرماه سال ۱۳۶۳ در منطقه قصر شیرین کلانتر بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن به سر و گردن به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از تشییع در گلزار بالای شهدای زنجان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام