صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۷۲۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: اکنون که در جنگ اقتصادی و فرهنگی قرار داریم، باید نقش اجتماعی و محوری مساجد حفظ و تقویت شود.

به گزارش ایکنا از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، شب گذشته، 13 مهر ماه در دیدار دست‌اندرکاران حوزه نماز و مسجد اظهار کرد: مساجد پاتوق‌های مهم فرهنگی، اجتماعی و مذهبی به‌شمار می‌روند که تنها به انجام اعمال عبادی اختصاص ندارند بلکه محل خیزش‌های اجتماعی هستند.

وی مسجد را سنگر تصمیم‌گیری‌های اجتماعی و رفتارهای عبادی و دینی دانست و افزود: با توجه به اینکه مساجد در پیروزی انقلاب نقش مهمی داشتند و در زمان جنگ تحمیلی پیشتیبان قوی برای رزمندگان بودند، اکنون هم که در جنگ اقتصادی و فرهنگی قرار داریم، باید نقش اجتماعی و محوری مساجد حفظ و تقویت شود.

امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه در این بین امام جماعت مثل ستون خیمه مسجد است و باید مانند یک پدر معنوی مشکلات اطراف مسجد را بشناسد و برای آن‌ها راهکار ارائه دهد، ابراز کرد: چراغ مسجد باید همیشه روشن باشد و به بهانه کرونا نمی‌توان فعالیت‌های عبادی و دینی را تعطیل کرد.

وی به فعالیت گروه‌های جهادی، هیئت‌های مذهبی و جوانان مسجدی پس از شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: این گروه‌ها در ضدعفونی معابر، تولید ماسک و تامین نیازهای بهداشت و درمان، کمک‌های مومنانه و همچنین رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در عزاداری محرم خوش درخشیدند.

خاتمی ضمن قدردانی از خدمات کادر درمانی در هشت ماهه گذشته تصریح کرد: تنها راه قطع زنجیره این بیماری شوم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است و در این میان پرستاران و پزشکان و کادر درمانی با جان و دل از بیماران مراقبت می‌کنند.

وی یادآور شد: امروز در شرایط کرونایی کمک‌های مردمی در مساجد برای دستگیری از نیازمندان انجام می‌شود و باید این کار کرد در مساجد استان تقویت شود. همچنین امیدواریم بعد از ریشه‌کنی کرونا جوانان در مساجد حضور پر رنگی داشته باشند.

انتهای پیام