صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۰۴۳۰
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹
آیت‌الله هادوی تهرانی:

استاد تفسیر حوزه گفت: اگر دنبال مسیر غیر از خدا رفتیم، خودمان مسئول هستیم و نمی‌توانیم این گمراهی را به گردن اینترنت و ماهواره و ... بیندازیم.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله مهدی هادوی تهرانی با اشاره به آیه 17 و 18 سوره مبارکه فرقان «وَيَوْمَ يَحْشُرُهُمْ وَمَا يَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ فَيَقُولُ أَأَنْتُمْ أَضْلَلْتُمْ عِبَادِي هَؤُلَاءِ أَمْ هُمْ ضَلُّوا السَّبِيلَ ﴿۱۷﴾؛ قَالُوا سُبْحَانَكَ مَا كَانَ يَنْبَغِي لَنَا أَنْ نَتَّخِذَ مِنْ دُونِكَ مِنْ أَوْلِيَاءَ وَلَكِنْ مَتَّعْتَهُمْ وَآبَاءَهُمْ حَتَّى نَسُوا الذِّكْرَ وَكَانُوا قَوْمًا بُورًا ﴿۱۸﴾»، گفت: جماعتی که در دنیا بندگی خدا را نکرده و راه درست را انتخاب نکردند، به همراه معبودهایشان در روز قیامت محشور خواهند شد؛ به آنها گفته می‌شود آیا شما بت‌ها و معبودان، بندگان مرا گمراه کردید یا اینکه خودشان این راه را انتخاب کردند؟

وی افزود: معبودها در پاسخ به سؤال خداوند خواهند گفت که تو پاک و منزه هستی و سزاوار نیست ما خدایی جز تو را بپرستیم، ما تحت ولایت تو هستیم، تو به این‌ها و اجدادشان امکانات و نعمت دادی، ولی غرق در نعمت‌ها شدند و به جای اینکه شاکر نعمت باشند، از یاد بردند و ناسپاسی کردند و به همین دلیل اینها قوم نابودشده هستند.

استاد تفسیر حوزه علمیه تصریح کرد: در روز قیامت هر آنچه غیر از خدا معبود قرار داده شوند، در پیشگاه الهی از کسانی که آنها را می‌پرستند، تبری می‌جویند و می‌گویند اگر این‌ها جهنمی شده‌اند، به خاطر اشکال در رفتار و اعمال خودشان بوده، زیرا به جای آنکه با وفور  نعمت شکرگذار باشند، ناسپاسی کرده‌اند.

آیت‌الله هادوی تهرانی تأکید کرد: اگر دنبال مسیری غیر از خدا رفتیم، خودمان مسئول هستیم و نمی‌توانیم این گمراهی را به گردن معلم و استاد و مدرسه و دانشگاه  و اینترنت و ماهواره و ... بیندازیم؛ تأکید می‌کنم خودمان مسئول هستیم. 

استاد حوزه علمیه اظهار کرد: لحظه به لحظه میلیاردها خطر از آسمان و زمین به سمت ما می‌آید و دفع می‌شود و متأسفانه آنها را نمی‌بینیم، ولی وقتی یک خراش کوچک به بدنمان وارد شود، آه و ناله سر می‌دهیم؛ این همه حوادث غیرمترقبه و زلزله و نشست زمین، صاعقه و شهاب سنگ‌ها (که یک عدد آن نسل دایناسورها را منقرض کرد) در کمین انسان هستند، ولی خدا آن را دفع می‌کند.

استاد حوزه اضافه کرد: هوایی که تنفس می‌کنیم و آبی که می‌خوریم، همچنین نعمت‌های الهی مانند انبیاء و اولیاء، عقل و فطرت و آیات نورانی قرآن و زمین و زمان نعمت‌های الهی هستند که ما از طریق آنها توجه به ذات مقدس باری تعالی پیدا کنیم، ولی برعکس، تفرعن و تکبر می‌ورزیم.

رئیس مؤسسه رواق حکمت تأکید کرد: توجه پیدا کردن به خدا امری ارادی است و باید بخواهیم و اراده و تلاش کنیم تا به خدا تقرب بجوییم و اگر در مسیر سپاسگزاری خدا برویم، قطعاً مشمول نصرت الهی خواهیم شد.

انتهای پیام