صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۱۹۳۸
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) توسط مکرون رئیس جمهور فرانسه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایکنا از زنجان، به نقل از روابط عمومی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، این نیرو در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) توسط مکرون رئیس جمهور فرانسه اطلاعیه‌ای صادر کرد. متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یرِیدُونَ لِیطْفِؤُا نُورَ الله بِأَفْواهِهِمْ وَاللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کرِهَ الْکافِرُونَ (سوره مبارکه صف آیه ۸)

توهین‌های رذیلانه و مکرر رئیس جمهور فرانسه (مکرون) به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) در واقع یک جریان خاص است که پرده از نیات اسلام ستیزان صهیونیستی و سردمداران آن بر می‌دارد، این عمل مشمئزکننده و خیانتکارانه در حالی صورت می‌گیرد که ناکارآمدی همه مکاتب پرزرق و برق غربی (لیبرالیسم) را به نمایش گذاشته و ترس آن‌ها از اسلام ناب محمدی و بازگشت انسان به وحی منطبق بر فطرت را عیان می‌کند.

این پرده‌دری و توهین به دین مبین اسلام و خاتم انبیاء، در حالی صورت می‌گیرد که این دین الهی، دین آزادی و معنویت انسان و قرآن، کتاب رحمت و حکمت و عدالت است و وظیفه همه آزادی‌خواهان جهان و همه ادیان ابراهیمی است که در کنار بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان جهان با سیاست‌های پلید اسلام‌ستیزی با این شیوه‌های رقت بار که با بازیچه قرار دادن آزادی بیان توسط سفاکان روزگار صورت می‌گیرد مقابله کنند.

برای مسلمانان و آزادگان جهان واضح و مبرهن است که این‌گونه حرکات زشت و ناپسند ایادی استکبار نخواهد توانست موج اسلام خواهی و گرایش به معنویت و فطرت انسانی را کم فروغ کرده و سرپوشی بر اقدامات اشغال‌گرانه رژیم کودک‌کش و سفاک اسرائیل و حامیان آنان بگذارد و بدون شک پیام روشن و انسان‌ساز اسلام عزیز بیش از پیش همچون خورشیدی تابان به گوش جهانیان خواهد رسید.

سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان هرگونه توهین به مقدسات، ادیان و پیامبران را به شدت محکوم کرده و ضمن هشدار به مسببان این اقدام سخیف و نوکران آن‌ها یادآور می‌شود که مسلمانان جهان و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در مقابل این توهین آشکار و حرکات مذبوحانه دنیای غرب مانند همیشه محکم و با صلابت خواهد ایستاد و هرگز دشمنی‌های سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نخواهند کرد.

انتهای پیام