صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۲۶۸۳
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۶

مدیر مؤسسه فاطمة الزهرا(س) بروجن این موضوع که بسیاری از نوجوانان از داشتن تلفن‌های هوشمند محروم هستند، عاملی برای حضور کمرنگ آن‌ها در کلاس‌های قرآن مجازی عنوان کرد.

رقیه‌سادات حسینی، مدیر مؤسسه فاطمة الزهرا(س) بروجن در گفت‌وگو با ایکنا، در رابطه با کلاس‌های مؤسسه بیان کرد: ترم سوم کلاس آیات رویش، ویژه نوجوانان مقطع چهارم تا ششم ابتدایی با همکاری جامعه قرآنی «عصر» برگزار می‌شود. منابع آن با عنوان «سرود زندگی» در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد و در نهایت از آن‌ها آزمون گرفته می‌شود. کلاس‌های حفظ مؤسسه نیز به زودی تشکیل خواهند شد.

حسینی با اشاره به برپایی کلاس مجازی نهج‌البلاغه اظهار کرد: بزرگترین مشکل ما این است که قرآن‌آموزان در رده سنی نوجوان تلفن هوشمند ندارند. باید با مساعدت خیران، این امکان برای نوجوانان فراهم شود.

وی تصریح کرد: کمک خیران نیز با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش پیدا کرده است. کارمند کمیته امداد هستم و می‌بینم که کمک‌های مؤمنانه در بحث سبدهای غذایی نیز مقطعی و ناکافی است. حتی برای سال تحصیلی جاری تعدادی را می‌شناسم که از ادامه تحصیل انصراف داده‌اند.

مدیر مؤسسه فاطمه الزهرا(س) بروجن اظهار کرد: در بحث کلاس‌های فضای مجازی باید امکانات کافی مثل بسته‌های اینترنتی برای دانش‌آموزان و مربیان و حق‌الزحمه مربی در نظر گرفته شود.

حسینی بیان کرد: هم‌اکنون بسیاری از فعالان قرآنی هستند که هنوز از بیمه بی‌بهره هستند، بحث بیمه فعالان قرآنی مجدد پیگیری شود.

مجوز فعالیت مؤسسه فاطمه الزهرا(س) بروجن از سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ شده است و حدود 150 قرآن‌آموز به صورت رایگان تحت آموزش هستند.

 

انتهای پیام