صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۳۲۲۱
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱

رئیس گروه دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: ۱۰۵ نفر از علاقه‌مندان در دومین مسابقه کتابخوانی «اشک‌ها و عبرت‌ها» شرکت کردند که از این تعداد ۶۰ نفر نمره قبولی را دریافت کردند.

علی اصغر نودهی، رئیس گروه دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا، با بیان اینکه 934 نفر از شرکت کنندگان مسابقه اشک‌ها و عبرت‌ها در کشور نمره قبولی را کسب کردند، افزود: از این تعداد 60 نفر از استان ما بودند که 19 نفر از آن‌ها از کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

وی اظهار کرد: این آزمون به صورت آنلاین از بیست و هشتم تا سی‌ام مهرماه سال جاری با شرکت 105 نفر از استان در دو بخش عمومی و اختصاصی انجام گرفت که از این تعداد  60 نفر، این آزمون را با موفقیت سپری کردند و در مجموع بیش از 57  درصد شرکت کنندگان حائز نمره قبولی در این مسابقه شدند.

نودهی بیان کرد: به 19 نفر از همکاران شاغل در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی که نمره قبولی را در این مسابقه کسب کرده‌اند از سوی مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 16 ساعت گواهینامه ضمن خدمت اعطاء خواهد شد.

انتهای پیام