پیمان عینالقضات، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان مرکزی در گفتوگو با ایکنا بیان کرد: در حال حاضر جلسات اتحادیه استان بهطور منظم برگزار میشود و یکسری کارهایی که مرکز خواسته را دنبال میکنیم و یکسری نیز کارهایی است که خودمان در استان دنبال میکنیم. با توجه به شرایطی که در پی بیماری کرونا پیش آمده بسیاری از مؤسسات ورشکسته شدهاند و یک بخش کارمان کمک به این مؤسسات است.
وی افزود: در بحث اعطای وام و کمکهای مالی تلاش میکنیم، کاری کنیم که بتوانند خودشان را حفظ کنند و در میدان فعالیتهای قرآنی حضور داشته باشند. مبلغ ناچیزی در حدود 50 میلیون تومان تخصیص پیدا کرده است که به هر مؤسسهای بین 2 تا 10 میلیون تومان تخصیص پیدا خواهد کرد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان مرکزی اظهار کرد: طرح پایش نیز با نگاه توانمندسازی و ایجاد شبکه مشارکتی بین مؤسسات در حال اجراست که در مراحل نهایی آن هستیم. پایش عملیاتی و اجرایی انجام میدهیم، یعنی ظرفیتهای موجودشان کاملاً شناسایی و توانمندیهای هر مؤسسهای محرز میشود، بهطور مثال شاید در مؤسسهای اساتید حفظ قویای را داریم و در مؤسسه دیگری ضعف اساتید را داشته باشیم، از آن مؤسسه برای پوشش آن مؤسسه کمک میگیریم، یا اگر جای دیگر مکان خوبی برای برگزاری کلاسها یا زیرساخت مناسبی دارند، آن زیرساخت را به اشتراک میگذاریم.
وی ادامه داد: موضوع دیگر مشارکت در بحث مواسات است که مؤسسات حتی آنهایی که ورشکست شدهاند، بهصورت فردی کار را دنبال کردهاند، بعضی از مؤسسات نیز بسیار قوی عمل کردهاند. با آغاز ماه مهر، در طرح «مهر و دانشآموزان» مؤسسات طرح مواسات را شروع کردهاند.
عینالقضات گفت: همچنین از مؤسسات قرآنی حمایت معنوی را داریم که در این دوره شیوع بیماری کلاسهایشان را تعطیل نکنند و درسهایشان را از طریق فضای مجازی دنبال کنند. در حال حاضر حدود 30 درصد مؤسسات استان، در فضای مجازی فعال هستند.
انتهای پیام