صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۴۹۴۰
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳
ضرغامی خبر داد؛

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران اخبار منتشرشده در مورد تخریب مقبره ملک‌المتکلمین را شایعاتی بی‌اساس خواند و تأکید کرد: بازسازی مقبره در دستورکار این سازمان قرار دارد و تاکنون اقدامات تملیکی خوبی در این زمینه انجام شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، برزین ضرغامی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با تأکید بر اینکه تاکنون سه اقدام اساسی در مورد بازسازی و مرمت این مقبره انجام شده است، اظهار کرد: در این مقبره، یک سرایدار به همراه خانواده‌اش بیش از پنجاه سال زندگی می‌کردند و حتی ادعای مالکیت بخشی از مقبره را داشتند که در آن ساخت و ساز انجام شده بود. در گام اول برای این خانواده محل مناسبی تهیه شد و سپس، فضای اقامت سرایدار تخریب و به فضای مقبره افزوده شد.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از مراحل مرمت و بازسازی قبرهای موجود در مقبره ملک‌المتکلمین به پایان رسیده است و مراحل نهایی در دست اقدام است، گفت: علاوه بر اقدامات فوق، شهرداری در راستای ایجاد دسترسی بیشتر و بهتر به مقبره، ساختمانی را همجوار با آن خریداری کرد و آن را بعنوان قلمرو به این مقبره تاریخی افزود.

ضرغامی با بیان اینکه اقدامات عمرانی بیمارستان لقمان هیچ‎گونه دخالتی در حریم مقبره ندارد، بیان کرد: همکاری و تعامل خوبی با مسئولان بیمارستان داریم و تاکنون چندین جلسه مشترک برگزار کرده ایم. حتی بیمارستان به تازگی اعلام کرده که حاضر است بخشی از فضای پارکینگ موتورسیکلت خود را جهت الحاق به مقبره در اختیار بگذارد.

انتهای پیام