صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۶۱۹۶
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۱

رقابت مرحله نهایی مسابقات قرآنی مشکات با حضور 200 متسابق از صبح امروز، 29 آبان در البرز آغاز شد.

حجت الاسلام محمد گرمسیریان، دبیر اجرایی مسابقات قرآنی مشکات در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: مسابقات قرآن «مشکات» برای دومین سال متوالی به‌ منظور ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور و فراهم‌آوردن زمینه‌ انس بیش از پیش با قرآن به همت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مشکات و با همکاری دفتر امام جمعه کوهسار ویژه استان‌های تهران و البرز برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء، حفظ کل و قرائت تحقیق و ترتیل در مقاطع سنی زیر ۱۶ سال پسران و دختران و بالای ۱۶ سال آقایان و بانوان برگزار شد.

این مسئول بیان کرد: ثبت‌نام این مسابقات طی مهرماه سال جاری انجام شد و مرحله مقدماتی از هفتم تا ۱۴ آبان‌ماه ادامه داشت که در این مرحله هزار نفر با هم به رقابت پرداختند.

گرمسیریان گفت: سرانجام پس از برگزاری مرحله مقدماتی، 200 نفر شامل 90 متسباق آقا و 110 متسابق خانم به مرحله نهایی راه یافتند.

وی تصریح کرد: مسابقات مرحله نهایی به صورت تلفنی و برخط روزهای 30 آبان و یکم آذر(ویژه بانوان) برگزار می‌شود و مسابقات آقایان نیز امروز ، 29 آبان از ساعت 8 صبح آغاز شده و تا ساعت 21 ادامه دارد.

این مسئول بیان کرد: داوری این مسابقات از سوی اساتید بین‌المللی از جمله سیدمحسن موسوی‌بلده، شهریار پرهیزکار، محمدحسین سبزعلی، امیر آقایی، عباس امام‌جمعه و مهدی قره‌شیخلو و خانم‌ها شیرازی، عزیزی، جلالی و ماندگارمهر برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: به برگزیدگان اول تا سوم این مسابقه جوایزی ویژه و به نفرات سوم تا دوازدهم نیز کارت هدیه صد هزار تومانی اهدا می‌شود.

 

انتهای پیام