صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۶۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱

معاون دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به افزایش قدرت انتشار و انتقال ویروس کرونا گفت: با ادامه این روند به تجهیز 7000 تخت نقاهتگاهی برای قرنطینه بیماران نیاز داریم.

به گزارش ایکنا از زنجان، خدابخش مرادی نافچی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان، 3 آذرماه در جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد کرونای استان زنجان، با اشاره به اینکه رویکرد این ستاد پیگیری و اجرای مصوبات است، اظهار کرد: طرح جامع هوشمند محدودیت‌ها و طرح شهید قاسم سلیمانی از طرح‌های تاثیرگذار برای کنترل بیماری کرونا محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با تعلل‌کنندگان اجرای مصوبات قرارگاه عملیاتی و ستاد کرونا برخورد قانونی انجام می‌شود، یادآور شد: برای عملیاتی شدن طرح شهید قاسم سلیمانی ضروری است صدا و سیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مرکز بهداشت و سپاه انصارالمهدی از طریق رسانه‌ها جزئیات طرح را اعلام کنند.

این مسئول ادامه داد: اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر و اداره‌کل ورزش و جوانان استان با اعلام نیاز قرارگاه عملیاتی کرونای استان، فضاها و امکانات را در مدت یک هفته آینده در اختیار مدیر اجرایی نقاهتگاه‌های استان و برای اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان تاکید کرد: ضروری است بر اساس نیاز مرکز بهداشت استان همه ادارت امکانات و فضاهای خود را برای استقرار پایگاه‌ها سلامت و اجرای طرح شهید سلیمانی در اختیار این مرکز قرار دهند و جمعیت هلال احمر استان باید به ظرفیت کنترلی استان اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه در دو هفته قرنطینه انتطار داریم صدا و سیما با برنامه‌های متنوع زمینه سرگرمی مردم را فراهم کند، بیان کرد: افراد دارای تست مثبت کرونا باید به مدیران همان دستگاه معرفی شوند و حراست دستگاه اجرایی نیز باید نسبت به عدم حضور آنها اقدام کند.

مرادی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌ها در داروخانه‌ها باید از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان پیگیری شده و از تجمع جلوگیری شود، ابراز کرد: نیروی انتظامی نیز باید برای کاهش تجمع غیرضروری در هسته مرکزی شهر طرحی ارائه دهد و نظارت‌ها باید افزایش یافته و پروتکل‌های بهداشتی با دقت بیشتری اجرایی شود.

افزایش قدرت سرایت ویروس کرونا

محمدرضا صائینی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در ادامه این جلسه تصریح کرد: در موج اول شیوع بیماری کرونا با ابتلای یک فرد به بیماری کرونا در خانه، تنها ۴۰ درصد افراد خانه مبتلا می‌شدند ولی در موج سوم، این ویروس جهش یافته و قدرت انتشار آن بیشتر شده و با توجه به افزایش قدرت سرایت ویروس، صد درصد افراد خانواده مبتلا می‌شوند.

وی با اشاره به افزایش سرعت شناسایی بیماران مبتلا با انجام تست سریع بیماری کرونا در استان، افزود: با توجه به افزایش شناسایی بیشتر افراد کرونایی در استان برای جداسازی این افراد از سایر اعضای خانواده، نیازمند اختصاص فضای بیشتر و افزایش نقاهتگاه‌های استان با ۷۰۰۰ تخت هستیم.

این مسئول، با بیان اینکه نقاهتگاه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی استان، حالت پیش‌بیمارستانی دارد و پاسخ‌گوی همه نیاز استان در این زمینه نیست، اظهار کرد: تبدیل همه پایگاه‌های سلامت به مراکز سرپایی کرونا، خدماتی که به نوزادان، خانم‌های باردار و سایر افراد ارائه می‌شود را دچار مشکل ‌می‌کند.

صائینی به توسعه پایگاه‌های سلامت در همه مناطق شهر تاکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت مدارس استان در راستای مقابه با بیماری کرونا ضروری است و بسیج استان در اجرای طرح شهید سلیمانی همه توان را به کار برده ولی باز هم کمک و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد و جمعیت هلال‌احمر باید به گروه‌های نظارت استان اضافه شوند تا در سه ماه به اهداف تعیین شده برسیم.

وی با بیان اینکه وظیفه قرارگاه کرونا عملیاتی بوده و نباید مصوبه‌محور باشد، چراکه ستاد استانی می‌تواند مصوبات را اجرایی کند، افزود: سالمندان زنجانی با توجه به اقدامات افراد حمایت‌گر در قرنطینه معکوس قرار خواهند داشت، زیرا این افراد نیازمند کمک هستند و سعی می‌شود با تامین مایحتاج آن‌ها، از ورود سالمندان به اجتماع جلوگیری شود.

انتهای پیام