صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۷۳۵۴
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳

مسئول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اردبیل، گفت: تحقق اهداف طرح ملی «توسعه مشاغل خانگی» می‌تواند در ایجاد اشتغال پایدار نقش بسزایی داشته باشد و در شرایط اقتصادی کنونی مشکلات افراد آسیب‌پذیر جامعه را برطرف و نیاز‌های جامعه را برآورده کند.

به گزارش ایکنا از اردبیل، جلسه تشریح روند اجرای طرح ملی «توسعه مشاغل خانگی»، چهارم آذرماه با حضور جمعی از دهیاران و بخشدار بخش ثمرین در اردبیل برگزار شد.

در این جلسه، میثم ضارب‌نیا، مسئول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اردبیل با اشاره به روند اجرای این طرح ملی، گفت: مزیت و نقاط ضعف و قوت شهرستان‌ها توسط جهاددانشگاهی شناسایی و در این طرح معرفی شده است که با تعامل سازنده و اطلاع‌رسانی به متقاضیان شهرستان‌ها می‌توان به توسعه اشتغال استان کمک کرد.

ضارب‌نیا، داشتن حداقل ۱۸ سال سن، بومی استان محل ثبت نام، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی را از شرایط متقاضیان ثبت نام در این طرح عنوان و اظهار کرد: رشته‌های تولیدات چرم دست‌دوز، قالی‌بافی، بافندگی تابلوفرش، خیاطی لباس، رودوزی سنتی، گلیم‌بافی، بسته‌بندی عسل، تولیدکننده گیاهان دارویی، ویرایشگر متون، مترجمی، برنامه‌نویسی و انیماتور از اولویت‌های شغلی قابل ثبت‌نام این طرح در استان اردبیل است.

وی در حال حاضر یک هزار و ۶۳۰ متقاضی از استان اردبیل در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند، ادامه داد: تحقق اهداف این طرح می‌تواند در ایجاد اشتغال پایدار نقش بسزایی داشته باشد و در شرایط اقتصادی کنونی مشکلات افراد آسیب‌پذیر جامعه را برطرف و نیاز‌های جامعه را برآورده کند.

در این جلسه بخشدار بخش ثمرین ضمن قدردانی از تلاش‌های جهاددانشگاهی استان اردبیل برای اجرای دقیق طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، تصریح کرد: در این طرح خلاء‌های کسب و کار‌های خانگی که توانمندسازی، تولید مبتنی بر بازار و وابستگی به تسهیلات، به خوبی شناسایی شده است که با تحقق اهداف آن اشتغالزایی و رونق اقتصادی ایجاد خواهد شد.

علی لطفی با بیان اینکه همکاری لازم جهت اطلاع‌رسانی به متقاضیان کسب و کار‌های خانگی این بخش انجام خواهد شد، اضافه کرد: تحقق اهداف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به رفع دغدغه اشتغال روستاییان و همچنین حذف واسطه‌ها کمک می‌کند.

انتهای پیام