صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۸۴۲۵
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۹

جبهه عمل اسلامی لبنان ضمن محکوم کردن ترور دانشمند ایرانی، تأکید کرد سیاست ترور و تحریم، ایران را از پیشرفت بازنخواهد داشت و امت اسلامی با رهبری امام خامنه‌ای قدس را آزاد و در مسجد‌الاقصی نماز می‌گزارد.

به گزارش ایکنا؛ جبهه «العمل الاسلامی»(عمل اسلامی) در لبنان با ارسال پیامی به مقامات جمهوری اسلامی ایران، شهادت «محسن فخری‌زاده» دانشمند هسته‌ای این کشور را تسلیت گفت.

این پیام خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، رئیس جمهور، وزیر خارجه و شماری دیگر از مقامات کشورمان و از جمله آیت‌الله محمد‌حسن اختری، رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت و آیت‌الله رضا رمضانی، دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، دبیر کل مجمع تقریب بین المذاهب و علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ارسال شده است.

در این پیام آمده است: «جبهه عمل اسلامی لبنان شهادت برادر فرمانده دکتر محسن فخری‌زاده به دست جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی را محکوم می‌کند و ما اطمینان داریم که جمهوری اسلامی ایران تحت تأثیر سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشتار، ترور، محاصره و گرسنگی دادن ملتش قرار نمی‌گیرد و به مسیر پیشرفت علمی و فرهنگی و بشری خود ادامه می‌دهد.»

جبهه عمل اسلامی لبنان گفت: «ما این جنایت فجیع را شیوه کار بزدلان و نامردان صهیونیست و آمریکا می‌دانیم که در میادین نبرد مردانه با جمهوری اسلامی ایران شکست خورده‌اند و یقین داریم که پاسخ صاعقه‌وار ایران خواهد آمد و خون این شهید هدر نخواهد رفت.»

جبهه عمل اسلامی لبنان در ادامه از خداوند متعال برای جمهوری اسلامی ایران امنیت و آرامش و قدرت و اراده مستحکم برای تکمیل مسیر نهضت ملت‌های اسلامی در برابر استکبار جهانی تحت رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و دیدگاه روشن و پربرکت ایشان طلب کرد و گفت: «امام خامنه‌ای با پایبندی به اسلام ناب محمدی، وحدت و پیروزی امت بر دشمنان را محقق خواهد کرد که در مقدمه آن آزادی قدس و اقامه نماز به امامت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد الاقصی است.»

انتهای پیام