صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۲۵۳۹
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۶

تجارب ساخت سریال تاریخی «مختارنامه» که شش سال صرف تولید آن شد، در قالب سه جلد مستندنگاری مکتوب شد.

به گزارش ایکنا؛ ایسنا نوشت: ثبت تجارب شکل گرفته در قالب ساخت سریال «مختارنامه» به کارگردانی داوود میرباقری از نحوه کارگردانی و مدیریت این پروژه تاریخی گرفته تا طراحی جلوه‌های ویژه گریم، چهره‌پردازی و همچنین ساخت دکور و لوکشین‌های این سریال تاریخی، از ضرورت‌هایی بود که از همان بدو ساخت «مختارنامه» تاکنون، مورد تأکید برخی رسانه‌ها و عوامل این پروژه قرار گرفته است.

تجارب شکل گرفته در این سریال می‌تواند منبعی تلقی شود برای پروژه‌های تاریخی که پس از این ساخته می‌شود تا از دوباره‌کاری‌ها و برخی آزمون و خطاهای احتمالی جلوگیری شود.

در جریان رونمایی از کتاب سه جلدی مستندنگاری «مختارنامه»، همچنین از ۲۲ جلد کتاب تازه نشر دانشگاه صداوسیما رونمایی می‌شود.

این مراسم در تاریخ ۲ دی ماه ساعت ۱۴ تا ۱۶ در سالن شهید المهندس و شهید شاهینی دانشگاه صدا و سیما برگزار می‌شود.

انتهای پیام