به گزارش ایکنا، آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت، امشب؛ سهشنبه، دوم دیماه با حضور حمید نیلی؛ دبیر جشنواره، مدیران بخشهای مختلف، برگزیدگان و تعدادی از هنرمندان در تالار وحدت برگزار شد.
قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی، محمدیاشار نادری؛ مدیرعامل بنیاد روایت فتح، حسین مسافر آستانه؛ دبیر جشنواره تئاتر فجر، حجتالاسلام بهداروند و امیرحسین شفیعی از جمله مدیران و هنرمندان حاضر در تالار وحدت بودند.
در ابتدای این مراسم، نیلی در سخنانی اظهار کرد: امیدواریم این جشنواره فتح بابی برای در کنار هم قرار گرفتن هنر و صنعت باشد.
وی با اشاره به شهادت حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده یادآور شد که راه این بزرگان ادامه مییابد.
پس از سخنان دبیر، برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند:
در بخش روایتگری، جایزه اول به الناز عزیزی برای روایت «چشمهای منتظر» از اردبیل رسید. همچنین نگین خامسی برای روایت «نامهای برای علی» تقدیر شد. جایزه بهترین بازیگر زن به نازنین مهیمنی و مینا شجاع به صورت مشترک تعلق گرفت. معصومه نورزاد تقدیر بازیگری این بخش را دریافت کرد. جایزه بهترین بازیگر مرد به بهرام سروینژاد و مجتبی طباطبایی بهصورت مشترک رسید و لوح تقدیر این بخش به حسن مجیدی اهدا شد. جایزه اول نمایشنامه رادیویی به باقر سروش برای «ضیافت مرغان مهاجر» تعلق گرفت. جایزه کارگردانی این بخش به پیمان غریبپناه برای نمایش «سمفونی پلاک» اهدا شد. شیرین سپهراد نیز در این بخش تقدیر شد.
جایزه اول تهیهکنندگی به فیروزه بنیطالبی برای نمایش «گرمازده» اهدا شد. جایزه افکتور برگزیده به محمدرضا قبادیفر برای نمایش «فیشآباد» و جایزه بهترین صدابردار به رضا محتشمی برای نمایش «باد که مینویسد» رسید.
نمایش برگزیده این بخش به شیرین سپه راد برای «ضیافت مرغان مهاجر» تعلق گرفت و داریوش شهبازی برای «باد که مینویسد» تقدیر شد.
در ادامه آرش فهیم از کیهان، علیاکبر عبدالعلیزاده از ایران تئاتر، سبا حیدرخانی از ایلنا، آروین موذنزاده از خبرگزاری مهر و زهره سعیدی از خبرگزاری فارس در بخش رسانهها قدردانی شدند.
لوح تقدیر به امیرقاسم ستوده برای «بلشویک»، جایزه سوم به محمدرضا آریانفر برای «شهریور آخرین ماه تقویم است»، جایزه دوم به غلامحسین دولتآبادی برای «راه پیموده نشده» و جایزه اول به روزبه حسینی برای «برگرد رفیق» اهدا شد.
در بخش پوستر و بروشور محمد لهراسبی برای «ماهیها فراموش نمیکنند» تقدیر و حامد کاظمی برای «خاطرات خانهای که نیست» به عنوان برگزیده اعلام شد.
در بخش طراحی لباس از فائزه نجفی برای «ماهیها فراموش نمیکنند» تقدیر و جایزه برگزیده به ویدا موسوی برای «بهشت حکیم الله» اهدا شد.
در بخش گریم عاطفه رضایی برای «غزلواژه قصد» تقدیر و رتبه برگزیده به سعید موذنی برای «بهشت حکیمالله» تعلق گرفت.
در بخش طراحی نور علی کوزهگر برای «فریاد خاموش» لوح تقدیر گرفت و ویدا موسوی برای «بهشت حکیم الله» برگزیده شد.
در بخش موسیقی محمد نادری و سیدمحمد صدق سجادی برای «خرمشهر ۱۱» تقدیر و امیرحسین انصافی برای «فریاد خاموش» برگزیده شد.
در بخش بازیگری زن، ندا عزیزی پیرمحمدی برای «پارک شیرین» تقدیر شد. رتبه سوم به میترا بابایی برای «خنکای ختم خاطره» و سارینا رزاق مرندی برای «ترقب» اهدا شد. رتبه دوم این بخش به مهناز میرزایی برای «ترقب» تعلق گرفت. رتبه اول بازیگری زن بخش دانشجویی نیز به ویدا موسوی برای «بهشت حکیم الله» رسید.
در بخش بازیگری مرد از پوریا ریحانی برای «خرمشهر ۱۱» تقدیر شد. رتبه سوم این بخش به پیمان محسنی برای «فریاد خاموش» تعلق گرفت. رتبه دوم این بخش به سعید صادقی برای «خنکای ختم خاطره» و محسن سالاری برای «فریاد خاموش» رسید. رتبه اول این بخش به محمد هادی عطایی برای «فریاد خاموش» اهدا شد.
در بخش کارگردانی، رتبه سوم به محمدهادی عطایی برای «فریاد خاموش» رسید. جایزه دوم به پریسا دوستی برای «ماهیها فراموش نمیکنند» رسید. جایزه اول این بخش به ویدا موسوی برای «بهشت حکیم الله» اهدا شد.
در بخش نمایشنامهنویسی این بخش کامران شهلایی برای «خاطرات خانهای که نیست» رتبه سوم شد. رتبه دوم به پریا دوستی برای «ماهیها فراموش نمیکنند» و رتبه اول به خسرو امیری برای نگارش «بهشت حکیم الله» رسید. نمایشهای برگزیده این بخش برای معرفی به جشنواره تئاتر فجر «بهشت حکیمالله»، معرفی برای حضور در جشنواره تئاتر دانشگاهی «ماهیها فراموش نمیکنند» و معرفی برای اجرای عمومی «فریاد خاموش» و «بهشت حکیم الله» بودند.
در ادامه مراسم از زندهیاد میلاد حاجی زاده قدردانی شد. همچنین از کورش زارعی و نصرالله قادری بهعنوان دو هنرمند فعال در حوزه تئاتر مقاومت قدردانی و تجلیل شد.
کوروش زارعی پس از تجلیل پشت تریبون قرار گرفت و بیان کرد: افتخار من این است که محصول انقلاب و حوزه هنری هستم. یک روز در همین صحنه یکی از اساتید من را برای کاری دعوت کرد اما در نهایت برای اجرا دعوت نشدم. بعد فهمیدم که عدهای گفته بودند که من دفاع مقدسی هستم! من افتخار می کنم که دفاع مقدسی هستم و افتخار میکنم که این عنوان را دارم.
در ادامه جایزه ویژه سردار سلیمانی جشنواره نیز به لیلی عاج برای نمایش «کجایی ابراهیم؟» رسید.
در بخش طراحی لباس از بابک کیانی برای نمایش «بازمانده» از استان اصفهان تقدیر شد و سعید بادینی برای نمایش «اپیدمی» برگزیده این بخش شد.
در بخش موسیقی تقدیر از گروه موسیقی «همه نقاشی های من» امیرحسین و امیرمحمد انصافی صورت گرفت و علی خاتمی برای نمایش «ژنرال خورشید» برگزیده شد.
در بخش طراحی صحنه و فضا از هادی کیانی برای نمایش «بازمانده» تقدیر صورت گرفت و برگزیده این بخش آرزو علیپور و علی امینی برای نمایش «دوران عاشقی» شدند.
در بخش بازیگری زن از مرجان کرمی برای نمایش «لطفا از کن فیلم بگیرید» تقدیر شد. رتبه سوم این بخش به نجمه محرابی خوزانی برای نمایش «زندگی با طعم باروت» و نرگس خاککار برای نمایش «سالها پس از آن واقعه» تعلق گرفت. رتبه دوم به آرزو جعفری برای نمایش «پوستهای حساس» و دلارام ترکی برای «نمایش ۶۵۹۵» اهدا شد. رتبه اول به سیمین بهفر برای نمایش «شوسه» از تهران رسید.
در بخش بازیگری مرد از پویا امامی برای نمایش «زندگی با طعم باروت» از اصفهان و مصطفی کولیوندی برای نمایش «من بیست شماره آخر را نشمردم» تقدیر شدند. رتبه سوم به مهدی داودی برای نمایش «چه کسی پاسخگو است» و مالک آبسالان برای نمایش «ژنرال خورشید» از ایلام رسید. رتبه دوم احمد جعفری برای نمایش «شوسه» از تهران و سامان شکیبا برای نمایش «حباب زیر آب» از اصفهان تعلق گرفت. رتبه اول و تندیس این بخش به ایمان نظیفی برای «نمایش «۶۵۹۹» رسید.
در بخش کارگردانی از سعید بادینی برای نمایش «اپیدمی» تقدیر شد. رتبه سوم به هادی کیانی برای نمایش «بازمانده» از اصفهان رسید. رتبه دوم به امیر امینی از لاهیجان تعلق گرفت. رتبه اول و تندیس جشنواره به مسعود براهینی برای «نمایش ۶۵۹۹» تعلق گرفت.
در بخش طرح و ایده رتبه سوم به هادی کیانی برای نمایش «بازمانده» اهدا شد. رتبه دوم به مهدی حبیبی برای نمایش «سالها پس از آن واقعا» و رتبه اول به مسعود براهیمی برای نمایش «۶۵۹۵» تعلق گرفت.
برای یک عمر فعالیت هنری خیابانی به مرتضی وکیلیان رسید.
برای کار گروهی به نمایش «اپیدمی» از زاهدان به کارگردانی سعید بادینی رسید.
جایزه ویژه بخش خردسال نیز به هوراد حبیبی برای نقالی «سال ها پیش از آن واقعه» تعلق گرفت.
همچنین سه اثر ذیل نیز برای اجرا به جشنواره تئاتر فجر فجر معرفی شدند: نمایش «۶۵۹۹»، نمایش «بازمانده» و نمایش «اپیدمی».
انتهای پیام