صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۳۱۱۶
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی به دلیل مبارزه با فساد که از سوی قوه قضائیه انجام شد به چرخه تولید بازگشتند.

محمد پاکمهر، نماینده مردم بجنورد، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی، چهارم دی ماه در جلسه شورای اداری استان که با حضور رئیس قوه قضائیه در استانداری خراسان شمالی برگزار شد با اشاره به اینکه خانه تکانی در قوه قضائیه که مبارزه با فساد را از مجموعه خود شروع کرده است، مردم را امیدوار کرده است، اظهار کرد: پروژه کارخانه سیمان سمنگان که ۱۵ سال گذشته از سوی آستان قدس در استان شروع شده است با ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه‌ای که انجام شد نیمه تمام مانده است و امیدواریم در این سفر پروژه کارخانه سیمان سمنگان تعیین و تکلیف شود.
پاکمهر در خصوص اشتغال‌زایی، این پروژه تصریح کرد: به اتمام رسیدن این پروژه هزار اشتغال مستقیم و دو هزار اشتغال غیر مستقیم را برای مردم استان ایجاد می‌کند و همین مسئله نشان دهنده اهمیت این پروژه است.
وی با بیان اینکه وجود فساد در جامعه به خصوص در بین مسئولان اعتماد مردم به نظام را خدشه دار می‌کند، تأکید کرد: احساس فساد از خودِ فساد به اعتماد مردم بیشتر آسیب می‌زند و اگر ۱۰ درصد مسئولان درگیر فساد شوند این موضوع در بین مردم جامعه به ۹۰ درصد احساس می‌شود که بسیار آسیب زننده است.
پاکمهر با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد و برخورد با آقازاده‌ها خون تازه‌ای را در رگ‌های دستگاه قضا جریان داده است، تصریح کرد: حضور بی‌نظیر مردم در سال ۹۱ از استقبال مقام معظم رهبری در استان نشان از ولایت‌مداری و تعهد مردم استان به نظام را دارد.

انتهای پیام