صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۳۴۹۶
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۹

نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس با اشاره به درخواست جامعه قرآنی استان برای تشكیل شورای عالی قرآن، از تشكیل این شورا ذیل شورای فرهنگ عمومی خبر داد و گفت: از ایجاد و سامان یافتن شورای عالی قرآن حمایت می‌کنم.

به گزارش ایكنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس، عصر شنبه، 6 دی‌ در یکصد و پانزدهمین نشست شورای فرهنگ عمومی این استان با اشاره به درخواست جامعه قرآنی استان برای تشكیل شورای عالی قرآن گفت: شورای عالی قرآن استان فارس ذیل شورای فرهنگ عمومی استان فارس تشکیل خواهد شد و بنده از ایجاد و سامان یافتن آن حمایت می‌کنم.

وی با بیان اینكه ساز و کار و ساختار شورای عالی قرآن، دستور کار جلسه بعدی شورای فرهنگ عمومی استان خواهد بود، افزود: امیدواریم با همسوسازی تشکل‌های قرآنی در راستای جامعه‌سازی قرآنی و با هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری‌ها، شاهد یک تحول جدی در فعالیت‌های قرآنی باشیم.

آیت‌الله دژكام در ادامه سخنان خود ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریك زادروز حضرت عیسی مسیح(ع) را به هموطنان مسیحی و دیگر مسیحیان جهان گفت: شورای فرهنگ عمومی با دیدگاه هماهنگ‌سازی و ساماندهی فعالیت‌های فرهنگی در سراسر استان و به ویژه شیراز سومین حرم اهل‌بیت(ع)، رویکرد جدیدی را در پیش‌روی همگان باز کرده است تا با سازماندهی، ساماندهی و هماهنگ‌سازی فعالیت‌های فرهنگی، مؤثرتر از پیش بتواند در ساحت فرهنگی در سطح استان تاثیرگذار باشد.

امام جمعه شیراز ادامه داد: تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی فارس، با شیوه‌ای که در استان فارس انجام شد، نه تنها همه کنش‌گران فرهنگی سراسر استان را درگیر کرد و تحسین همگان را برانگیخت که امید داریم این شیوه یک الگوی موفق کشوری باشد و بتوانیم همه دیدگاه‌ها را در آن بگنجانیم و به بیشینه همسویی فرهنگی و تحقق جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برسیم.

وی بیان كرد: طرح خانواده متعالی نیز پس از بررسی‌ها، اکنون برنامه‌ای روشن و پویاست که از دیدگاه بنده جایگاه همه سازمان‌ها در این برنامه به درستی چینش شده است.

آیت‌الله دژكام همچنین گفت: بحث ساماندهی تبیلغات شهری نیز در راستای برطرف شدن نگرانی‌های کنش‌گران فرهنگی، اجتماعی و هنری باید در دستور کار جلسه بعدی شورای فرهنگ عمومی باید باشد و هم اکنون دغدغه جدی فرهنگی و اجتماعی در این زمینه وجود دارد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی فارس ادامه داد: طرح ایجاد بِرَند شهری با پیگیری شهرداری شیراز نیز در جلسه آتی شورای فرهنگ عمومی به بحث گذاشته خواهد شد و امیدواریم روی این طرح، کار کارشناسی جدی صورت گیرد.

یادآور می‌شود، یکصد و پانزدهمین نشست شورای فرهنگ عمومی فارس با سه رویکرد تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی، خانواده متعالی و ارتقای سیستم صوتی شهری در راستای آگاهی‌بخشی در شهر و پدافند غیرعامل به‌صورت مجازی (وبینار) و با میزبانی دفتر امام جمعه شیراز برگزار شد.

انتهای پیام