صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۴۲۸۰
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۵

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه فتنه 88 همانند دیگر فتنه‌ها در خارج از مرزها طراحی و با وجود نفوذی‌ها به اجرا درآمد، گفت: این فتنه با درایت، رهنمود و وجود مبارک رهبر انقلاب و با حضور میلیونی مردم حماسه 9 دی خنثی شد.

کیومرث سرمدی، نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: تاریخ انقلاب اسلامی که بر مبنای تفکرات ناب امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است، امروز در سایه بصیرت سیاسی و همه جانبه مردم ولایتمدار حاکم و پا بر جاست. 

وی 9 دی را روز حماسی و بصیرت خواند و گفت: در سال 88 و در آستانه انتخابات از سوی دشمن داخلی و خارجی فتنه‌ای بزرگ طراحی شده بود، به‌طوری که تقلب در انتخابات را به مردم القاء کنند و در واقع با جوسازی و ملتهب کردن جامعه، براندازی نظام جمهوری اسلامی را شاهد باشند. 

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: این فتنه با درایت و رهنمود و وجود مبارک رهبر انقلاب، روشنگری و آگاهی و بصیرت جامعه خاموش و با حضور میلیونی مردم حماسه 9 دی خنثی شد.

وی یادآور شد: فتنه 88 همانند دیگر فتنه‌های سال 78، جنگ تحمیلی بود که در خارج از مرزها طراحی و با وجود نفوذی‌ها به اجرا درآمد و با آگاهی و بصیرت مردم ختنثی شد که باید یاد و خاطره شهدای انقلاب گرامی بداریم.

سرمدی سالروز اولین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی گرامی داشت و گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک مرد عارف، فهیم، روانشناس و به تعبیر رهبر انقلاب قهرمان ملی بود که بغض و کینه استکبار جهانی دست روی چنین قهرمانانی گذاشته است.

انتهای پیام