صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۵۶۵۳
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
طی 24 ساعت گذشته؛

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی شش هزار و ۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ از جان باختن ۱۱۰ بیمار در شبانه روز گذشته خبر داد.

به گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به شناسایی شش هزار و ۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور گفت: مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۴۹ هزار و ۵۰۷ نفر رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۵ هزار و ۶۵۰ نفر رسید.

لاری ادامه داد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۲۰ هزار و ۷۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

وی تصریح کرد: چهار هزار و ۹۰۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری یادآور شد: در حال حاضر براساس آخرین تحلیل‌ها، ۴ شهرستان ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی در وضعیت قرمز، ۴۳ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۴۰۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام