صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۷۱۵۴
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۱

مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با بیان اینکه نسل‌های آینده حاج قاسم را بهتر خواهند شناخت، گفت: سردار سلیمانی هنوز شناخته نشده و آیندگان ایشان را خواهند شناخت، زیرا شاید بسیاری از اقدامات او را نتوان گفت. ما فقط بخشی از کارهای ایشان را دیده‌ایم، اما اقدامات خاص ایشان در تاریخ ثبت می‌شود و نسل‌های آینده ایشان را بهتر خواهند شناخت.

به گزارش ایکنا از گیلان، سردار مهدی ایران‌منش، مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران امشب در مراسم اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس که در گلزار شهدای رشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: شهید کسی است که مرگ به سراغ وی نمی‌آید، بلکه مرگ را خودش انتخاب می‌کند. شهید با سعادت خودش روح معنویت به جامعه می‌دهد. 

وی با بیان اینکه بالاترین مقام شهید در شهادت «جهاد» است که در راه جهاد به شهادت می‌رسد، افزود: در روایات داریم که شهید اگر در بستر هم بمیرد، مقام شهادت را دارد. ولی مزد، اجر و مقامی که شهید در راه خدا و جهاد می‌گیرد، قابل وصف نیست. بیش از 1400 سال از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) می‌گذرد، معنویتی که واقعه عاشورا و شهادت امام حسین(ع) به جامعه داد. هر سال می‌بینیم مراسمات دهه محرم پرشورتر از سال قبل برگزار می‌شود، چراکه شهید بالاترین سرمایه خود را در راه خدا می‌دهد و بالاترین سرمایه هر انسان جان اوست.
 
سردار ایران‌منش با بیان اینکه خدا به مقام شهید شفاعت داده، گفت: در مقام شهدا درجاتی است که بنابر فرموده امام سجاد(ع)، «همه شهدا والا مقام هستند، اما مقامی که عمویم عباس(ع) دارد، همه شهدا به آن غبطه می‌خورد». 
 
مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با بیان اینکه شهید سلیمانی یک انسان کامل بود که به مرحله کمال در عرفان رسیده بود، تصریح کرد: شرط اصلی رسیدن به کمال تهذیب نفس است که انسان نفس خودش را بکشد؛ عرفا و صلحا و کسانی که به مرحله کمال در عرفان می‌رسند، با تهذیب نفس به این مقام می‌رسند، اما شهید سلیمانی با عمل خود در میدان، با جهاد بیش از 40 ساله، با زحمات و مجاهدت‌هایش در دوره انقلاب به این مقام رسید.
 
وی با اشاره به انتشار کتاب زندگینامه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ادامه داد: این کتاب شامل دست‌نوشته‌های ایشان است که به تحریر درآمده و اکنون به چاپ رسیده است؛ در این کتاب اشاره می‌کند که چطور با انقلاب و علما آشنا شده و در این مسیر چه فرآیندهایی را طی کرده ‌است.
 
سردار ایران‌منش با اشاره به برشمردن ویژگی‌های سردار سلیمانی، بیان کرد: اگر امروز سردار سلیمانی اینگونه مشهور شده، به این دلیل است که همه عمر خود را در مجاهدت و سفرها گذراند، در تهذیب نفس، شب‌زنده‌داری، راز و نیاز با خالق، ارادت به ائمه اطهار خصوصاً فاطمه الزهرا(س) همواره پیشگام بود. حتی منزل خود را در کرمان تبدیل به بیت‌الزهرا کرده بود و مراسم ویژه ایام فاطمیه را برگزار می‌کرد.
 
مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ادامه داد: حتی در یادداشت‌های‌شان به موضوع تأکید کرده‌اند که علما و مداحانی در بیت‌الزهرا حضور می‌یابند که حتماً باید پیرو ولایت فقیه باشند، حاج قاسم تواضع و فروتنی خاصی داشت و هرگز منیّت نداشت.
 
وی تصریح کرد: سردار سلیمانی هنوز شناخته نشده و آیندگان ایشان را خواهند شناخت، چون بسیاری از اقدامات او را شاید نتوان گفت و مکتوب می‌ماند برای آینده؛ ما فقط بخشی از کارهای ایشان را دیده‌ایم، اما اقدامات خاص ایشان در تاریخ ثبت می‌شود و نسل‌های آینده ایشان را بهتر خواهند شناخت. 
 
سردار ایران‌منش بیان کرد: ایشان همواره سرباز ولایت، اطاعت محض از ولایت فقیه، سرباز دفاع مقدس چه در دوران امام(ره) و در دوران رهبری امام خامنه‌ای(مدالظه) بود و در بسیاری از جلسات شورا تأکید داشتند که فصل‌الخطاب ما مقام معظم رهبری هستند.
 
یار و یاور 35 ساله سردار سلیمانی گفت: سردار سلیمانی مرد میدان و عمل، دائم‌الذکر بود و همواره تهجد و شب‌زنده‌داری داشت؛ در جلسه‌ای بدون ذکر حاضر نمی‌شد و همواره تسبیح در دست داشت. 
 
وی ادامه داد: ایشان تأکید داشت که شئونات عاقبت‌بخیری در تبعیت و اطاعت از مقام معظم رهبری است و این شعار نیست؛ در یادداشت‌های ایشان آمده «ای‌کاش چندین جان داشتم تا در راه نظام، انقلاب و ولایت تقدیم می‌کردم». حاج قاسم حتی از شهادت خودش خبر داشت، چراکه دو ساعت قبل از شهادت نوشته‌اند «خدایا مرا پاکیزه بپذیر».
 
سردار ایران‌منش افزود: سردار سلیمانی بیش از اینکه به فکر خودش باشد، به فکر دیگران بود. ایشان در زلزله بم به همراه شهید کاظمی بلافاصله در منطقه برای کمک و خدمت‌رسانی حاضر شد. همچنین در دیگر حوادث و بلایای طبیعی، همواره برای کمک به مردم می‌شتابید. 
 
مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با اشاره به تواضع و فروتنی حاج قاسم در مقابل خانواده شهدا، بیان کرد: سردار سلیمانی ارادت عجیبی به خانواده شهدا داشت، همواره دست‌بوس پدر شهید بود و مادر شهدا را تکریم می‌کرد و در اولین حضور در شهرستان‌ها به دیدار آنها می‌رفت، اما در مقابل دشمن هرجا اسم ایشان را می‌شنید، میخکوب می‌شد.
 
وی با بیان اینکه حاج قاسم حمایت عجیبی از نیروهای تحت امرش داشت، ادامه داد: اخیراً فیلمی از آخرین حضور ایشان در محل کارشان پخش شد. البته درخواستی هم بود تا از اتاق کارشان هم نشان داده شود که بنابه دلایل امنیتی، فعلاً به صلاح نبود؛ میزکار ایشان بیش از 25 سال است که تعویض نشده؛ حتی صندلی‌های اتاق ایشان سیار معمولی و قدیمی است. چندین بار قصد داشتیم تا ساختمان فعلی را به لحاظ امنیتی و ایمنی عوض کنیم که ایشان گفتند نیازی نیست.
 
سردار ایران‌منش اضافه کرد: سرادر سلیمانی در خط سیاسی به هیچ خط یا جناحی وابسته نبود و از بازی‌های سیاسی بسیار رنج می‌برد؛ معتقدم که اگر همه فکر و سیاست ما در یک جهت برای آبادانی، تمامیت ارضی، امور عام‌المنفعه و ملی می‌شد، هیچ مشکل اقتصادی در کشور نداشتیم، در حالی‌که امروزه متأسفانه خیلی از خطوط سیاسی ما صرف کوبیدن رقیب مقابل می‌‌شود.
 
مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: حاج قاسم صراحت بیان داشت و به دلیل عدم وابستگی به جناح محافظه کار نبود، شجاعت بی‌نظیری داشت. حتی از ایشان به دلیل موقعیتی که داشت، دعوت شد برای کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری که ایشان در جواب نامه نوشتند «من یک سرباز صفر برای نظام و انقلاب هستم و در همین سنگر سربازی خدمت می‌کنم».
 
یار و یاور 35 ساله سردار سلیمانی در خصوص نظر ایشان در بحث هسته‌ای بیان کرد: حاج قاسم می‌گفت که «اگر تمام پیچ‌های تجهیزات هسته‌ای را باز کنیم و به دریا بریزیم، دشمن دست از سر ما بر نمی‌دارد و لذا خام نباشید، چون هسته‌ای بهانه است». 
 
وی با اشاره به دوستی و برادری عمیق بین حاج قاسم و شهید ابومهدی ادامه داد: شهید ابومهدی المهندس یک مجاهد واقعی، همیشه در سنگر و فرمانده میدان حشد بود و در تمام گروه‌های عملیاتی در عراق به داد نیروهای عراقی می‌رسید؛ الان هم خیلی از دشمنان دوست ندارند که حشد در میدان مبارزه باشد.
 
سردار ایران‌منش بیان کرد: ابومهدی از زمان صدام مجاهد و فراری بود، آنان با راه انداختن لشگر بدر در دفاع مقدس به ما کمک کردند و بعد از آن هم در مبارزه با امریکا در میدان بودند. 
 
مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران اظهار کرد: شهید حسین پورجعفری، فردی متدین، محجوب و کم‌حرف بود که در عین محجوب بودن، یک سردار بود، اما بدون هیچ ابایی، همه‌جا همراه و یاور حاج قاسم بود و بدون هیچ منیتی، امور سردار را انجام می‌داد که سردار درباره ایشان می‌گفت «حاج حسین مثل یک مادر از من مراقبت می‌کند، حتی تا من نخوابم، حسین نمی‌خوابد».
 
یار و یاور 35 ساله سردار سلیمانی گفت: روزی به ایشان عرض کردم که دعا می‌کنم شهید شوید، البته بعد از 120 سال چون الان نظام، انقلاب، رهبری، مقاومت و جبهه جهاد علیه استکبار به شما نیاز دارد. ایشان گفت «نه مهدی آن اثری که خون من الان در بین جوانان دارد، آینده نخواهد داشت»؛ به عبارتی آنچه که ما در آینه به سختی می‌بینیم، ایشان در خشت خام می‌دید.
 
وی اضافه کرد: ما هنوز ثمره خون ایشان را ندیده‌ایم. اگر وصیتنامه‌ ایشان را بخوانیم، هر بخش آن یک درس است که مفهوم دارد، به ویژه پیروی از ولایت را فصل الخطاب می‌دانست. حاج قاسم مزد اخلاص و ارادتش را گرفت و با شهادت در عراق، طواف پیکرشان در بارگاه ائمه اطهار، تشییع بی‌نظیر و اقامه نماز از سوی مقام معظم رهبری حماسه‌ساز شد که در تاریخ بی‌نظیر است؛ حتی برگزاری پیاده‌روی اربعین با این عظمت، نتیجه زحمات ایشان است.
 
سردار ایران‌منش گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده‌اند، باید مراقب شبیخون و تهاجم فرهنگی باشیم که همیشه در کمین ماست. جوانان عزیز از این شهدا بخواهیم که خدا ما را در راه راست هدایت کند و نگه دارد؛ امروز تهاجم فرهنگی به خصوص در فضای مجازی برای ما دام است، باید هوشیار باشیم.
 
مسئول دفتر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران توصیه کرد: جوانان عزیز، دشمن در بحث تهاجم فرهنگی از پنجره وارد می‌شود که باید بسیار دقت کرد، این مراقبت و در خط رهبری و ولایت بودن را حفظ کنیم. تک تک‌ این شهدای بزرگوار، به گردن ما حق دارند که ما باید دین خود را به آنها ادا کنیم و به وصیتنامه‌های آنان عمل کنیم. 
انتهای پیام