صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۸۸۸۰
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲

مراسم عطرافشانی و گلباران مزار شهید تازه تفحص شده با حضور اعضای کانون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمة‌الزهرا(س) و جوانان جمیعت هلال احمر شهرستان تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، مراسم عطرافشانی و گلباران مزار شهید تازه تفحص شده، ۳۰ دی‌ماه به‌مناسبت سومین روز خاکسپاری این شهید والامقام با حضور اعضای کانون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمة‌الزهرا(س) و جوانان جمیعت هلال احمر شهرستان تبریز برگزار شد.

محمد یوسفی‌پور ماجد، رئیس جمیعت هلال احمر تبریز در این مراسم گفت: دوران هشت ساله دفاع مقدس به فرموده مقام معظم رهبری «اوج افتخارات ملت ایران است» و لذا برای حفظ و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده باید این فرهنگ با جدیت در برنامه‌ریزی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور مدنظر قرار گیرد.

وی بیان کرد: برای تبیین نقش و جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت که در جنگ متبلور شد، بیش از هر چیز نیازمند بررسی درست دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس هستیم. در این ارتباط، حرکت جدی تحقیقاتی و علمی پیرامون موضوع ضروری به نظر می‌رسد.

یادآور می‌شود، شرکت‌کنندگان در این آیین با ادای احترام به مقام شامخ شهید با آرمان‌های شهدا، تجدید میثاق و بر تداوم راه آنها تأکید کردند.
 

ناصر غلامی هوجقان
انتهای پیام