صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۸۹۱۴
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، از برگزاری هنرواره اذان ایرانی با محوریت مکتب اردبیل خبر داد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، عبدالله بحرالعلومی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، یکم بهمن‌ماه، گفت: استان اردبیل، ویژگی و خصوصیات خاصی دارد و هنر آئینی در اردبیل از جایگاه و پویایی خاص و دیرینگی برخوردار است.

وی افزود: جای خالی کار‌های علمی و آکادمیک و همچنین مراکز آکادمیک و پژوهشی در بحث هنر‌های آئینی در اردبیل احساس می‌شود و ضرورت دارد در این خصوص، اقدامات مناسبی صورت گیرد.

بحرالعلومی بیان کرد: در خصوص اهمیت و ارج نهادن به مفاخر استان، باید احساس وظیفه کنیم، فلذا در عرصه اذان، مرحوم رحیم موذن‌زاده اردبیلی و خاندان موذن‌زاده نقش تاثیرگذاری داشته‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، اظهار کرد: اذان تاثیرگذار مرحوم موذن‌زاده، در واقع برند استان اردبیل است و به جرأت میتوان گفت بسیاری از افراد در جای جای دنیا با این اذان به دین اسلام مشرف شدند.

وی با اشاره به اینکه، کار‌های فاخر و ارزشمندی در عرصه فرهنگ و هنر و بزرگداشت مفاخر استان باید صورت گیرد، گفت: هنرواره اذان ایرانی با محوریت مکتب اردبیل و به میزبانی اردبیل برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ فراخوان این هنرواره در حال طراحی است که به زودی در سایت فرهنگ و ارشاد استان اردبیل به نشانی https://ardebil.farhang.gov.ir/ رونمایی و منتشر خواهد شد.

انتهای پیام